Holland winkelt
Image default
Horeca

Shakes on Wheels Smoothie bar huren

Bij Shakes on Wheels kun je verschillende smoothiebars huren in verschillende maten en kleuren. Zo hebben wij voor iedereen gelegenheid, festival of event een bijpassende smoothie bar. Je kunt een smoothiebar huren om je werknemers te trakteren, voor een speciale gelegenheid of gewoon zomaar. Een smoothie bar op jouw event zorgt voor een gezonde touch. Tegenwoordig zijn veel mensen bezig met gezond en bewust eten. Gezond eten heeft namelijk een behoorlijke invloed op je gezondheid. Zo ook op de werkvloer. Als je personeel namelijk gezond eet en een gezonde lifestyle heeft dan is er minder ziekte verzuim op de werkvloer. Je kunt de smoothiebar helemaal samenstellen zoals jij dat wilt. Ook als je ideeën hebt die niet op onze website staan vermeld. Dan kun je dit altijd met ons overleggen en dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden. Je kunt bij Shakes on Wheels zelfs de kleuren van de smoothies passend samenstellen zodat ook die bij jou event passen. De kleuren kunnen we aanpassen door verschillende fruit soorten te gebruiken.

Als je een smoothiebar van de shakers naar jouw locatie laat komen, dan nemen zij jou al het werk uit handen. De bartender zet de bar op, maakt alles klaar en ruimt alles weer op. Daar heb je tussen geen omkijken naar. Je hoeft alleen een plekje voor ze te reserveren van de vooraf afgesproken afmeting.

Nu in Corona tijd gelden er voor evenementen natuurlijk andere regels en moeten ze extra voorzichtig en hygiënisch te werk staan. Op hun website vind je een uitgebreid blog met de door hun getroffen maatregelen. Zo weet je zeker dat je samen met je gasten veilig kan genieten van je smoothie.

Voor vragen kun je gemakkelijk contact met ons opnemen via de contact gegevens op onze website. Op onze website kun je ook nog veel meer informatie vinden over onze smoothiebarren. Enjoy!