Holland winkelt
Image default
Horeca

Voordelig verduurzamen door aanschaf elektrische boiler.

Goedkoop verduurzamen door aanschaf elektrische boiler.

De coronacrisis heeft ervoor gezorgt dat huiseigenaren afwachtend zijn geworden met het verduurzamen van de woning. Was het voor de crisis nog zo dat 27 % van de huiseigenaren de woning wilde verduurzamen, na de crisis is dat gedaald tot 16 %.  

Driekwart van de huiseigenaren die zijn verduurzamingsplannen heeft uitgesteld, zegt zijn huis na de coronacrisis alsnog te willen verduurzamen. Dit is gebleken uit een onderzoek onder 1.145 huiseigenaren.

Volkomen logisch uiteraard, de economie heeft een behoorlijke klap gekregen en veel mensen zijn al blij dat ze de vaste lasten kunnen betalen.
Toch is het slim om even te kijken wat er op het moment op de markt is aan bijvoorbeeld elektrische apperatuur om wel te verduurzamen maar er even niet veel in kan investeren. 

Verduurzamen zal de vaste lasten immers drukken.

Als uw gas boiler de geest geeft, gaat u nu uiteraard geen dure nieuwe gasketel aanschaffen. Wat verstandiger is op dit moment, maar ook als straks alles elektrisch moet zijn, een elektrische boiler. Deze boilers zijn voordelig in aanschaf, gaat net zo lang mee als zo’n dure gas ketel en ze zijn inmiddels ontzettend energiezuinig

Maak dus handig gebruik van deze nieuwe ontwikkelingen en breng de maandelijkse lasten omlaag, juist nu!

 

30 % van alle woningbezitters kijkt nu eens kritisch naar zijn eigen energieverbruik en naar de mogelijkheden om te besparen op de energielasten.

 

 

Lekker blijven douchen en een warm huis hebben is wat we willen. Kijk daarom voor de mogelijkheden eens naar het royale aanbod elektrische apperatuur op de website van elektrischeboiler.eu. Dan merk u dat het helemaal niet nodig is om verduurzamen uit te stellen.
Bij elektrischeboiler.eu verkopen ze elektrische boilers, elektrische cv’s, elektrische kachels voor zeer redelijke prijzen, van top kwaliteit en enorm energiezuinig. Zo wordt duurzaam dus voordelig. 

 

 

https://elektrischeboiler.eu/index.php?route=common/home