Holland winkelt
Image default
Mode en Kleding

Hoe vaak moet je een nieuwe pasjeshouder kopen en waarom?

Hoe vaak moet je een nieuwe pasjeshouder kopen en waarom?

Als je een regelmatige gebruiker van je creditcard bent, is het belangrijk dat je elk jaar een nieuwe pasjeshouder aanschaft. Dit zorgt ervoor dat je creditcards en andere persoonlijke informatie te allen tijde veilig zijn. De reden waarom het belangrijk is om het ontwerp en de kleur van je pasjeshouder af en toe te veranderen, is omdat ze gemakkelijk vuil of beschadigd kunnen raken, vooral als ze vaak worden gebruikt. Als je ooit met veel contant geld hebt gereisd, dan is het voor mensen mogelijk om te zien wat voor geld je bij de hand hebt. Dit kan erg gevaarlijk zijn, vooral als er mensen zijn die geld van anderen willen stelen. Als je wilt weten hoe vaak je een nieuwe pasjeshouder moet kopen, zijn er enkele eenvoudige tests die je kunt uitvoeren om je een idee te geven of het tijd is om de jouwe te vervangen.

Voel de randen van de pasjeshouder

Als ze glad en scherp aanvoelen, is de kans groot dat het tijd is voor vervanging. Wanneer plastic broos wordt door veelvuldig gebruik of blootstelling aan zonlicht of hitte, kan het gemakkelijk barsten en krassen veroorzaken op de pasjes in de pasjeshouder.

Kijk naar de kleur

Als de kleur van de pasjeshouder dames aanzienlijk is veranderd sinds je hem voor het eerst kocht (bijvoorbeeld nu groen in plaats van blauw), dan is de kans groot dat er aanzienlijke veranderingen zijn opgetreden in zowel de structuur als de samenstelling. Als dit het geval is, zal het vervangen ervan verdere schade helpen voorkomen en ervoor zorgen dat je pasjes veilig blijven.

De pasjeshouder valt uit elkaar

Als de pasjeshouder heren uit elkaar valt, dan is de kans groot dat het tijd is voor vervanging. Het is op het eerste gezicht misschien niet meteen duidelijk, maar zodra je het gaat gebruiken en merkt dat er gaten tussen de pasjes zitten of dat er een in je zak valt (of erger nog, op de grond), dan is het waarschijnlijk tijd om het te vervangen.

Een nieuwe baan of promotie die een verandering in je carrière aangeeft

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan of promotie die een verandering in je carrière aangeeft, dan is het waarschijnlijk tijd voor je om ook een nieuwe pasjeshouder te kopen. Dit is vooral het geval als je voor je nieuwe positie regelmatig verschillende soorten pasjes bij je moet hebben. Bijvoorbeeld als je doorgroeit van een assistent manager positie bij een kantoorboekhandel naar een assistent-manager bij een elektronicawinkel.

Welk materiaal gaat lang mee?

Als vuistregel geldt dat als je op zoek bent naar een nieuwe pasjeshouder , het een goed idee is om je oude pas elke drie tot vijf jaar te vervangen. Als je niet zeker weet hoe lang je huidige pasjeshouder meegaat, kijk dan eens naar de materialen die werden gebruikt toen deze werd vervaardigd. Als je bijvoorbeeld een aluminium pasjeshouder hebt, wil je misschien vroeg of laat op zoek gaan naar een nieuwe, omdat dit soort houders erom bekend staat dat ze gemakkelijk buigen en na verloop van tijd beschadigd raken. Als je oude pasjeshouder echter van plastic of leer is, hoef je misschien nog geen vervanging te kopen. Hoewel deze materialen na verloop van tijd verslechteren, kunnen de meeste mensen wegkomen met het gebruik van hun huidige pasjeshouder voor meer dan drie jaar voordat ze in een andere moeten investeren.