Holland winkelt
Image default
Horeca

Regel een BBQ in Twente

 Er is altijd een reden voor een feestje met BBQ Twente. Of u nu iets te vieren heeft zoals een verjaardag, jubileum of gewoon u heeft zin in een feestje. BBQ Twente is altijd een goed idee. Wij zijn de beste partner in crime voor het helpen organiseren van een bbq,

Wij denken met u mee

Barbecueën zonder uren in de keuken te staan? Met ons wordt jouw droom werkelijkheid. In ons assortiment voor het organiseren van een BBQ Twente vind je namelijk alles wat nodig is voor een heerlijke barbecue, zelfs de afwas nemen wij  mee retour. Onafhankelijk van de groepsgrootte wordt er gratis bezorgd in Nederland. Er kan al vanaf 5 personen besteld worden en vóór 12.00 uur besteld is de volgende dag vers in huis! Het assortiment van BBQ Twente is perfect voor zowel vleesliefhebbers, visliefhebbers als liefhebbers van vegetarische gerechten. Ook aan de kinderen wordt gedacht met het kindermenu. Dus ben je op zoek naar een heerlijke barbecue waarbij alles compleet verzorgd is? Bestel dan nu BBQ Twente en wij zullen zorgen voor een fantastische barbecue ervaring.

De voordelen van BBQ Twente

Wij bezorgen complete barbecue menu’s bij particulieren, zakelijke klanten en (overheids)instellingen. De voordelen van het inhuren van BBQ Twente is dat het veel gemak biedt en je geheel verzorgde BBQ krijgt. Want je kiest uit een aantal menu’s en de ingrediënten worden inclusief alle benodigdheden bezorgd aan huis of op locatie. Alle materialen worden vervolgens weer opgehaald en je hoeft geen afwas te doen, die nemen wij weer mee terug. Ook hoef je niet bang te zijn voor hoge bezorgkosten want je  vaste prijs per persoon, onafhankelijk van de locatie waar wij de BBQ Twente moeten bezorgen. Bestel daarom snel een BBQ online via de website en het feest kan daarna beginnen.