Holland winkelt
Image default
Bedrijven

De specialist op het gebied van ontstoffing- en filtertechnieken

Leidt u een bedrijf in de bulkverwerkende industrie en bent u op zoek naar een bedrijf dat de luchtkwaliteit kan verbeteren in de werkplaats? Dan bent u bij Mesys aan het juiste adres. Of u nou een groot of een klein bedrijf heeft, dat doet er niet toe. De deskundige medewerkers van Mesys zorgen er graag voor dat de luchtkwaliteit op de werkvloer te allen tijde optimaal is. Dit komt de werkomstandigheden van uw werknemers namelijk ten goede. Dit doen we door afzuigsystemen te ontwerpen, te bouwen en binnen uw bedrijf te installeren. Hierbij kunt u denken aan een industriële afzuiging. De uitkomst? Een duurzame en toekomstbestendige oplossing.

Professionele installaties voor in de industrie

Bij werkzaamheden in de industrie komen vele stoffen vrij die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van uw personeel. Om deze reden is de juiste industriële stofafzuiging van groot belang. Grotere stofdeeltjes worden vaak opgevangen door de machines, maar de kleinste stofdeeltjes niet. De kleine stofdeeltjes die niet opgevangen worden zijn het meest schadelijk voor de gezondheid. Zo kunnen de deeltjes diep doordringen in het longweefsel en allerlei beschadigingen veroorzaken. Wij ontwerpen, bouwen en installeren graag een cycloon stofafzuiging of een ontgeuringsinstallatie binnen uw bedrijf. We doen er alles aan om de kwaliteit van de lucht te verbeteren.

Kies voor een installatie van Mesys

Kortom: de juiste installatie is van groot belang voor de werkomstandigheden op de werkvloer. Is de luchtkwaliteit op de werkplaats goed? Dan is de kans dat uw medewerkers gezond blijven groter én kunnen ze veiliger langer werken binnen uw bedrijf. Als er een goede afzuiging is, kunnen uw werknemers aangenamer werken. Dat betekent uiteindelijk ook dat ze hun werkzaamheden beter uitvoeren. Wat wilt u nog meer? De medewerkers van Mesys voorzien u graag van de juiste installatie.

http://www.mesys.nl/