Holland winkelt
Image default
Zakelijke dienstverlening

Outplacementbureau Werkcontact

Het drie minuten interview met…

Vandaag zijn we op bezoek bij Outplacementbureau Werkcontact. Een van origine Haags outplacementbureau wat de laatste jaren ook aardig aan de weg timmert in Breda en omgeving. Het is maandagmorgen en we worden gastvrij ontvangen door een aardige receptioniste die vertelt dat onze gastheer 5 minuten verlaat is. En dat blijkt niet erg te zijn want de koffie is werkelijk heerlijk. Nog geen 5 minuten is onze gesprekpartner inderdaad gearriveerd en worden we meegenomen naar een prachtige kamer waar vroeger de directie zetelde van bierbrouwerij SKOL. Na meer gehoord te hebben over het verleden van het gebouw en de omgeving vragen we onze gastheer wat Werkcontact nu eigenlijk doet.

“Outplacementbureau Werkcontact helpt mensen de draad weer op te pakken, cirkels te doorbreken. Met persoonlijke aandacht en duidelijke doelstellingen. Snel en trefzeker; zo dat het werkt”, aldus Joep Herni, oprichter en coach bij het bureau. “Werkcontact biedt een unieke, brede dienstverlening. Met coaching, trainingen, leerwerktrajecten en detachering voor klanten, payrolling, administratieve en HR-ondersteuning voor werkgevers. Transparant, met prima plaatsingsresultaten en korte doorlooptijden. De kwaliteit is gewaarborgd door branchegerichte keurmerken en certificaten. Werkcontact kijkt naar de mens achter de kandidaat, naar kansen in organisaties en stemt het dienstenpakket af op actuele behoeften in de arbeidsmarkt. Door onze uitgebreide kennis- en onderzoeksfaciliteiten, maken ook steeds meer onderwijsinstellingen gebruik van de diensten van Werkcontact. Uitkeringsgerechtigden (WW, WIA/WAO en WWB) of werknemers helpen wij actief bij hun re-integratie bijvoorbeeld door spoor 2 -trajecten in opdracht van werkgevers. Klanten met een WSW-indicatie helpen we vrijwel direct aan een baan. Uiteraard hebben we ook ruime ervaring op het gebied van allerlei vormen van subsidies en financieringen, bijvoorbeeld ESF-gelden en wordt voldaan aan Europese aanbestedingscriteria.”

De boodschap is kortom wel duidelijk: werkzoekenden, werkgevers, onderwijsinstellingen, gemeenten en het UWV maken graag gebruik van de expertise van Werkcontact.

https://www.outplacementverzekering.nl