Holland winkelt
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat uw CNC freeswerk deskundig uitvoeren door deze specialist

Bent u op zoek naar een specialist die uw materiaal op maat voor u kan vervaardigen met CNC freeswerk? Overlasko Konstruktie BV, gevestigd in Nieuwdorp (vlak bij Middelburg), biedt freeswerk aan voor verschillende materialen. Zo kunt u bij deze specialist terecht voor het frezen van metaal, maar ook kunststof en hout. Dit doen zij via een computergestuurde methode die ontzettend nauwkeurig is. Bent u benieuwd naar alle voordelen van het inschakelen van dit bedrijf? Lees dan verder!

Dit bedrijf is al jaren actief in de constructie- en machinebouw en offshore-industrie

Sinds 1993 vertrouwen bedrijven in de constructie- en machinebouw en de offshore-industrie deze specialist in het realiseren van hun grote en zware machinewerk, zoals CNC freeswerk. Doordat u met deze vorm van freeswerk allerlei soorten materialen kunt frezen, is het niet nodig om verschillende machines in te huren. Met een roterende beweging wordt het materiaal verwijderd. Doordat de machine zeer precies te werk gaat, blijft er weinig restmateriaal over. Zo bespaart u dus op de materiaalkosten. Het materiaal is vervolgens te gebruiken voor verschillende toepassingen. Bovendien is het materiaal ontzettend snel gefreesd, waardoor u uw werkzaamheden spoedig weer oppakt en u een hoop tijd bespaart. Kortom, deze vorm van frezen is een ontzettend nauwkeurige en snelle oplossing.

Neem contact op met deze specialist

Als u deze specialist inschakelt voor uw CNC freeswerk, kunt u rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Overlasko Konstruktie BV werkt namelijk volgens diverse kwaliteitsnormen, zoals ISO 9001, EN1090-1 EXC. Class 4 en ISO 3834-2. Bovendien bieden zij u diverse mogelijkheden met de stempelbevoegdheid van Lloyds. Naast freeswerk, helpen de professionele medewerkers u ook graag met werkzaamheden rond onder andere het snijden of lassen van plaatwerk en het realiseren van constructies. Wilt u meer informatie over wat de diensten van dit bedrijf voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op via de contactgegevens op de website. De medewerkers vertellen u graag meer!

https://overlasko.nl/