Holland winkelt
Image default
Beauty en verzorging

Wat is een OLED-TV?

Sony 4K TV’s: kwaliteit voor een betaalbare prijs

We weten allemaal dat 4k TV technologie nog steeds wordt beschouwd als een luxe die weinigen zich kunnen veroorloven. Dit is te wijten aan de kosten van de componenten, die op dit moment nog steeds hoog zijn. Dat gezegd hebbende, houden fabrikanten de prijzen vaak hoog genoeg ondanks lagere productiekosten om hun winst te maximaliseren. Dit is meestal het geval wanneer een van hen de regel overtreedt en de prijzen verlaagt om zoveel mogelijk klanten aan te trekken, en dus meer winst te maken door meer apparaten te verkopen. In het geval van Sony 4K TV’s biedt het bedrijf high-end apparaten aan tegen relatief lage prijzen. Dat gezegd hebbende, kan je dit alleen realiseren als je je de kwaliteit van je 4K TV’s realiseert. Hier is onze selectie van de beste Sony 4k TV’s van Sony:

Sony KD-49XD7005 BAEP van Sony

Deze Sony 4K TV is waarschijnlijk de beste prijs-kwaliteitverhouding die het bedrijf biedt. Allereerst noemen we het voordelige ontwerp van dit apparaat, dat bijzonder elegant is. De kwaliteit van de afwerking is onberispelijk en het is moeilijk te geloven dat het een van de goedkoopste op de markt is. Het Sony KD-49XD7005 BAEP TV-scherm onderscheidt zich door zijn slankheid en contour. Door zelfs een beetje te focussen op de visuele inhoud van het scherm, vergeet u snel het kader eromheen. Dit voordeel wordt nog duidelijker bij het bekijken van een film waarbij onderdompeling een essentiële factor blijft. Een beetje nadeel, hoewel, aangezien we graag een andere basis dan de standaard bij Sony hadden gevonden, maar we moeten niet vergeten dat het beste zou zijn om de TV aan de muur te hangen. Ondanks dit verwaarloosbare kleine puntje herinneren wij u eraan dat het belangrijkste voordeel hier de recordbrekende prijs is, vooral als u denkt aan de kwaliteit van het product.

Sony KD-49X8005C van Sony

Deze TV onderscheidt zich vooral door zijn esthetiek en de kwaliteit van het scherm. Het is duidelijk ontworpen om een vrij groot publiek aan te spreken, omdat het een voordelig ontwerp en een hoogwaardige visuele weergave heeft. Daarom is het normaal dat de prijs betaalbaar is in vergelijking met wat er doorgaans op 4k TV’s wordt gedaan. Zelfs als we begrijpen hoe Sony is gegaan over het aanbieden van een dergelijke concurrerende prijs, zoals het feit dat het scherm een niet zeer dunne contour heeft. Deze laatste is namelijk zes centimeter en Sony heeft al schermen met bijna onbestaande frames. Dit is dus een weloverwogen besluit dat ongetwijfeld is genomen om de productiekosten te beperken en zo een bijzonder concurrerend product aan te bieden.

 

OLED TV’s aanschaffen? Bekijk hier de leesgids.

https://tevredenconsument.nl/elektronica/de-beste-oled-tv/