Holland winkelt
Image default
Zakelijke dienstverlening

Schakel deze specialist in voor jouw gevelonderhoud in Zuid-Holland

Ben jij op zoek naar een ervaren specialist die jouw onderneming kan voorzien van kwalitatieve producten voor gevelonderhoud in Zuid-Holland? Dan ben je bij CCP International BV, ook wel CCPI genoemd, op de juiste plek. Deze specialist uit Krimpen a/d Lek zit al jarenlang in het vak en weet diverse opdrachtgevers, waaronder schoonmaak-, bouw- en gevelonderhoudsbedrijven, van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige oplossingen te voorzien. Deze oplossingen worden bovendien ontwikkeld en geproduceerd conform ISO 9001 kwaliteiten, 14001 milieurichtlijnen en GMP+ normen. Ben je benieuwd wat deze specialist voor jouw onderneming kan betekenen? Lees dan snel verder!

Diverse maatwerkoplossingen op gebied van gevelonderhoud

CCPI is een specialist uit Zuid-Holland die door de ruime ervaring en opgedane kennis maatwerkoplossingen biedt op gebied van gevelonderhoud en vastgoedonderhoud. Wil je bijvoorbeeld graffiti laten verwijderen of juist jouw gevel laten beschermen tegen graffiti? Of wil je een bepaald object onderhouden, de gevel laten reinigen of aluminium laten reinigen of beschermen? Dan staan de experts van CCPI graag voor jou klaar met oplossingen op maat.

Ook voor professioneel advies is deze specialist in te schakelen

Wil je niet alleen jouw gevel beschermen door bijvoorbeeld een gevelcoating aan te laten brengen, maar wil je ook graag advies ontvangen om jouw gevel beter te beschermen? Ook dan kun je CCPI benaderen. Ze brengen hierbij de ondergronden in kaart door het type grond, de technische staat, de aanwezige verontreiniging en de scope van de opdrachtgever onder de loep te nemen. Op basis daarvan brengen ze een professioneel advies uit.

Vraag naar de mogelijkheden

Ben je geïnteresseerd in de producten van CCPI en wil je deze reinigings-, onderhouds- en beschermingsproducten inzetten voor gevelonderhoud bij jou in Zuid-Holland? Neem dan contact met ze op via de website van CCPI en vraag naar de mogelijkheden. Ze zijn jou graag van dienst met altijd een oplossing op maat.

https://www.cleaningcareproducts.com/