Holland winkelt
Image default
Eten en drinken

Bezoek een kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin en beleef een leuk dagje uit

Wilt u een leuk uitje voor het hele gezin? Beleef een onvergetelijke middag of avond door een bezoek te brengen aan het gezelligste restaurant in Katwijk: Pannenkoekenrestaurant De Beslagkom. Deze locatie leent zich namelijk uitstekend voor een dagje uit met de hele familie. Bovendien is dit een kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin. Dat betekent dat de kinderen zich prima vermaken.

Heerlijke pannenkoeken eten

Wilt u met uw kinderen naar een pannenkoekenhuis om daar heerlijk te smikkelen van verse pannenkoeken die ze zelf versieren? Dit pannenkoekenrestaurant in Katwijk serveert lekkere pannenkoeken die bereid worden in ouderwetse stalen pannen. Hierdoor geniet u extra van een ambachtelijke pannenkoek. Maar daarnaast zijn er nog veel meer gerechten waaruit u kiest. Op hun menukaart staat voor iedereen wel een gerecht dat hem of haar aanspreekt. Zo hebben zij naast meer dan 40 verschillende pannenkoeken, ook allerlei vlees- en grillgerechten. De vleesgerechten bereiden zij in een open keuken in de pan, op de bakplaat en op de grill.

De kinderen leven zich uit in de speeltuin

Dit restaurant beschikt ook over een kinderspeeltuin bij het restaurant voor de jeugd. De binnenspeeltuin in combinatie met hun uitgebreide kinderkaart maakt het tot een echt kindvriendelijk restaurant. Maak uw familie-uitje nóg leuker en bezoek dit kindvriendelijke restaurant in Katwijk. Wanneer u er met uw kinderen op uit gaat, is het natuurlijk extra leuk als uw kinderen zich urenlang kunnen vermaken.

Reserveer online

Dit kindvriendelijke restaurant met binnenspeeltuin is ideaal om te combineren met een dagje Katwijk aan zee. Waai lekker uit aan de kust om vervolgens de dag goed af te sluiten met het hele gezin in een kindvriendelijk restaurant. Stap gewoon eens binnen of reserveer eenvoudig online wanneer u verzekerd wilt zijn van een plekje. Ook zijn zij telefonisch bereikbaar wanneer u vooraf vragen heeft of graag meer informatie wilt ontvangen.

https://www.debeslagkom.nl/