Holland winkelt
Image default
Vervoer en transport

Taxibus naar Schiphol

Schiphol taxi als taxibus

Ga je met een groep vrienden of met het hele gezin op vakantie? Vind je het lastig om de juiste taxibus naar Schiphol te vinden voor alle gezinsleden met bagage? Dan heeft Schiphol taxi ook een de ideale manier om jou en je gezin naar Schiphol te vervoeren. Niets is fijner om iedereen in één voertuig te vervoeren. Ben je met 4 personen dan kun je voor een luxe taxi kiezen. Tussen de 4 en 8 personen is het handig om een taxibus te bestellen. Zo kan iedereen in één keer mee en hoef je maar één taxi te bestellen.

 

Bijkomend voordeel van taxibus naar Schiphol is dat je ook genoeg ruimte hebt voor al je bagages en niet in een krappe auto het ritje naar Schiphol te moeten doorbrengen. Zo heb je de luxe en comfort voor een redelijke prijs. Wanneer je heel veel bagages hebt is het zelfs mogelijk om een extra verlengde variant van de taxibus bij Schiphol taxi te bestellen.

 

De Schiphol taxi is uitgerust met verschillende soorten taxibussen. Zo heb je kleine busjes, deze worden ook wel MPV’s genoemd en zijn ideaal voor het vervoer van gezinnen. Er zijn verschillende merken MPV’s die gebruikt worden en deze lopen uiteen van de Hyundai Fe tot de Chysler Voyager.

Ook zijn er taxibussen die maar liefst 8 personen kunnen vervoeren. Dit zijn taxibussen van de merken Mercedes Viano en Opel.

 

De Schiphol taxi is er voor het vervoer van en naar Schiphol. De taxibus kun je echter ook bestellen als je elders in Amsterdam moet zijn. Handig voor als je een vrijgezellenfeest hebt in Amsterdam of met een groep zakelijke klanten uit eten gaat.