Holland winkelt
Image default
Sport

Welke steps van het merk Kickbike vind je bij Stepsonline.nl

De Kickbike step is geen kinderstep maar een step voor volwassenen. De step is aangepast aan de lengte van een volwassen persoon. Is voorzien van handremmen aan voor- en achterzijde en is zeer wendbaar. Kicksteppen is eigenlijk een soort sport geworden. Er zijn zelfs internationale wedstrijden voor de Kickbike step. Het is fietsen zonder trappen en veel comfortabeler in gebruik, dan de gewone step.

Kickbike City G4

Een ideale step voor door de stad. Met het grote voor- en kleine wiel achter, heb je een zeer wendbare step, die voor in de stad een gewild vervoermiddel is. Je beenspieren krijgen een boost terwijl je van de supermarkt naar de bakker stept. Lekker in de buitenlucht en geen problemen met parkeren. Deze G4 is natuurlijk ook geschikt voor een ritje naar het park om je hond uit te laten. Deze step is echter ontworpen voor stadsgebruik. De laatste jaren wint de step met het grote voorwiel steeds meer aan populariteit. Het idee hierachter is dat een step met groot voorwiel sneller rijd. Daar zijn echter de meningen nog over verdeeld. Ben je van plan om een Kickbike City G4 aan te schaffen? Je zult zeker geen spijt krijgen.

Kickbike Cruiser Max

De Kickbike Cruiser Max is voorzien van dikke, comfortabele banden die een aangename wegligging veroorzaken. Een step om er lekker mee op uit te trekken. Deze step zorgt er voor dat je rechter op staat tijdens het steppen en geeft een meer ontspannen gevoel gedurende je kickbike ritje. Met deze step voel je niet elk hobbeltje en kuiltje, dit komt door de dikkere banden.
Met deze step is het perfect relaxen terwijl je door de stad manoeuvreert. Maar ook geschikt voor bos en boulevard. Ontspannen door de bossen over onverharde wegen. Verkrijgbaar in een aantal kleuren en zeer geschikt om mee te nemen op vakantie.

Kickbike Sport g4

Deze allround klassieke Kickbike Sport G4 step is al 25 jaar op de markt te vinden. Sinds het eerste exemplaar uit de fabriek kwam, zijn er steeds weer verbeteringen aangebracht. De hybride banden gaan jaren mee en kunnen op verharde en onverharde paden. De hoogte van het stuur kan aan het gebruik worden afgesteld. Je kun deze step namelijk gebruiken als vervoer van en naar school of werk, maar je kunt er ook een aantal malen per week een pittige training mee uitvoeren. Ook populair om er samen met je hond op uit te gaan. Een ijzersterke, veelzijdige step die duurzaam is en compleet. Een sportieve uitstraling en een prima prijs/kwaliteitverhouding. De voetenplank kan op verschillende hoogtes worden gemonteerd.

Kickbike step aanschaffen

Ben je van plan een Kickbike te gaan kopen? Bedenk dan wat je precies wil met je step. Is deze enkel voor woon-werkverkeer of wil je er lange tochten mee gaan maken. Of misschien ben je wel zo ambitieus, dat je wedstrijden wil gaan rijden. Ga je wedstrijden rijden, dan is een groot voorwiel een goede optie. Let ook bij je aankoop op het gewicht van de fiets. Het treeplankje zal niet te hoog maar ook niet te laag mogen zitten. Zit dit te hoog dan wordt de steptocht op den duur steeds zwaarder. Zit deze echter te laag, dan kun je last krijgen van kleine obstakels. De Kickbike step is verreweg het meest bekende merk op de step markt. De kickbike heeft altijd een groot voorwiel. Het wedstrijdmodel heeft alleen maar de noodzakelijke onderdelen om de step zo licht mogelijk te houden. Smalle racebanden, altijd een groot voorwiel en een licht gewicht.
De step om mee te touren heeft een wat luxer uiterlijk en is voorzien van meer onderdelen. Een fietsbel, spatborden en een standaard geven deze step een echte volwassen uitstraling. Nieuwsgierig geworden naar het assortiment steps? Kijk dan in de winkel van Steps Online.

https://stepsonline.nl/product-categorie/kickbike/