Holland winkelt
Image default
Entertainment

Hoe kan je kleiduifschieten zonder rommel te maken?

Je wilt kleiduifschieten duurzaam, dat houdt in dat je duurzaam wilt kleiduifschieten zonder enige rommel te maken en of het natuur in een slechtere staat te brengen dan vergeleken met hoe het ervoor was. Dit is mogelijk! Online kan je bedrijven vinden die dit aanbieden met gebruik van verschillende manieren. Eentje hiervan is laseren, je kent waarschijnlijk laser gamen wel. Je krijgt een heel pak en speciaal geweer dat lasers schiet, als de laser het pak raakt ben je voor een tijdje uitgeschakeld. Hier is het principe hetzelfde, je krijgt een wapen die een laser schiet, als je raak schiet dan krijg je punten!

 

Hoe staat het dan met de kleiduif?

Het apparaat op het veld schiet dan nog steeds een kleiduif, is dat dan niet slecht voor het natuur? Deze bedrijven hebben het zo gemaakt dat je de kleiduiven kan hergebruiken, hierdoor nemen de werknemers dan de kleiduiven weer mee. Het is eigenlijk dus in alle aspecten duurzaam. Je schiet geen echte kogels, je schiet natuurlijk geen echte duiven, er gaat niets kapot en de doelen kunnen makkelijk hergebruikt worden bij volgende rondes. Ben je een geweer liefhebber en wil je met de tijden mee? Dan kan dit iets voor jou zijn om alleen om samen met je vrienden te doen.

 

Waarom bestaat kleiduifschieten?

Hoewel dit geen verrassing is voor de experts of historicussen onder ons bestaat kleiduifschieten niets voor niets. In de vroegere tijden nog voor de tweede wereldoorlog en zeker voor de eerste wereldoorlog was het een hobby om te gaan schieten. Hierbij schoten men duiven uit de lucht voor sport, hierbij was niet iedereen blij mee en later kwamen de liefhebbers van deze sport achter dat duiven schieten niet het efficiëntste manier is om de sport te doen. Dus ze kwamen op Kleiduifschieten! Het schieten van schoteltjes om minder te wachten en zonder leed te geven aan vogels. In heden tijden hebben we dus het sport perfect gemaakt.

https://www.huureenpop.nl/