Holland winkelt
Image default
Cadeau

Gepersonaliseerd cadeau voor een babyshower

Ben je op zoek naar een passend cadeau voor een babyshower en wil je niet alleen iets voor de baby, maar ook voor de aanstaande papa en mama geven? Dan is een gepersonaliseerd cadeau natuurlijk een uitstekend idee! Het grootste voordeel van een origineel cadeau is dat ze deze nooit dubbel krijgen en dat je je creativiteit de vrije loop kunt laten. Maar wat geef je dan? Welke tekst laat je graveren?

 

Origineel cadeau

 

Wie kiest voor een origineel cadeau maakt eigenlijk altijd direct de juiste beslissing. Vaak krijgen de aanstaande ouders al enorm veel cadeaubonnen, kleding, prullaria en handige items om hun baby mee te verwennen, maar worden zij zelf vergeten. Bedenk daarom of je deze traditie niet wat kunt veranderen. Bedenk een mooi cadeau waar de ouders straks wat aan hebben.

 

Is de aanstaande papa een echte bierliefhebber? Geef hem dan een gegraveerd bierglas cadeau. Denk aan een ludieke tekst die hem bij iedere slok aan zijn aanstaande vaderschap herinnert. Ook voor de mama kan je natuurlijk een gegraveerd glas kopen. Zij kijkt er misschien al maanden naar uit om weer een slokje van haar favoriete wijn te nemen. Doe hier dan ook je voordeel mee. Met een gepersonaliseerd cadeau voor de aanstaande papa of mama, schiet jij altijd in de roos.

 

Persoonlijke boodschap

 

Natuurlijk is een gepersonaliseerd cadeau geven leuk, maar dan moet je wel weten welke tekst je kan gebruiken. Vaak vinden mensen het heel lastig om een passende tekst te verzinnen. Wij adviseren om het zo simpel mogelijk te houden. Ga geen ellenlange teksten schrijven, want dan komt de boodschap veel minder goed aan. Kies voor een kleine en intieme tekst. Deze mag zowel ludiek als persoonlijk zijn. Je kunt geen fouten maken.

 

Gepersonaliseerd cadeau, blijf dicht bij haar interesses

 

Als je de mama (to be) een gepersonaliseerd cadeau wilt geven, is het belangrijk om dicht bij haar interesses te blijven. Waar kan zij echt van genieten? Waar verheugd ze zich al de hele zwangerschap op? Geef haar iets waar ze wat aan heeft. Met een wijnglas doe je de wijnliefhebber een groot plezier. Vind je het leuker om haar iets te geven waar ze nu al wat aan heeft? Vul het glas dan met allemaal bonbons of andere lekkernijen. Zo kan ze nu al genieten van jouw mooie cadeau.

 

‘Tegoedbon’

 

Natuurlijk is het nog leuker om een gepersonaliseerd cadeau te geven met de naam en lengte/gewicht van de baby. Dit weet je uiteraard pas na de geboorte. Geef daarom met de babyshower een ‘tegoedbon’ voor een gegraveerd cadeau. Deze kan je natuurlijk altijd combineren met een bos bloemen of een ander cadeau van voorbijgaande aard. Zo geef je haar na de geboorte iets waar ze echt wat aan heeft; een blijvende herinnering voor de geboorte van haar kind.

https://www.gegraveerdcadeau.nl/gepersonaliseerd-cadeau/