Holland winkelt
Image default
Bedrijven

Dakdekker Assen

Dakdekker Assen

Toen ik laatst een dakdekker in Assen zocht, kwam ik uit bij Dakdekker Staal. Omdat mijn dak zo lek als een vergiet was, kon ik niet anders dan dit bedrijf inschakelen en ik wil jullie vandaag vertellen waarom jullie dat ook moeten doen!

Dak reparatie

Ik had nooit echt het idee dat je onderhoud moet doen aan je dak. Zodra ik daar achter kwam was het al te laat. Ik zat lekker op de bank een boek te lezen toen het binnen net zo hard begon te regenen als buiten. Dakdekker Staal in Assen doet naast dakdekken ook dak reparaties, nieuwe dakbedekking en dak renovaties! Ik heb ze vervolgens direct contact opgenomen en een passende offerte gekregen. Wist je dat ze zelfs een gratis dak inspectie komen doen om te kijken hoe het dak er aan toe is?

Bel ook Dakdekker Staal!

De dakbedekking van mijn huis is weer helemaal in orde met dank aan Dakdekker Staal. Is jouw dak ook niet meer zo waterdicht als het hoort te zijn? Dan raad ik je aan om ook contact op te nemen met Dakdekker Staal! Voor je het weet is jouw dak weer helemaal gerepareerd en waterdicht zoals het hoort. Ik ben in ieder geval heel blij met hun diensten!

https://dakdekkerstaal.nl/