Holland winkelt
Image default
Cadeau

Baby mijlpaalkaarten

Bewaar bijzondere momenten met de mijlpaalkaarten voor baby’s van Studio Ins & Outs

Elke ouder herkent het: voordat je het weet is de kleine baby opeens verandert in een peuter, een kleuter, is de basisschool doorlopen en zit je met een balorige puber op de bank. Op dát moment vraag je jezelf af hoe die puber er ook al weer uitzag als lief baby’tje en haal je de oude foto’s tevoorschijn. Babyfoto’s zijn altijd leuk om terug te kijken. Barstensvol mooie herinneringen en wat is de tijd snel gegaan! Wel jammer, dat je niet altijd meer kunt zien bij welke gelegenheid die oude babyfoto’s zijn gemaakt. Zeker voor foto’s uit het eerste jaar, wanneer de baby zich zo snel ontwikkelt, zou het fijn zijn om wat meer informatie te hebben over wat er op de foto te zien is. Precies voor dat doel heeft Studio Ins & Outs mijlpaalkaarten voor baby’s ontwikkeld. Stijlvolle, stevige kaartjes om bij je baby te leggen voordat je een foto maakt.

Babyfoto’s worden prachtige illustraties met mijlpaalkaarten voor baby’s

Het lijkt een detail, maar mijlpaalkaarten voor baby’s maken van jouw babyfoto’s prachtige illustraties van de bijzondere momenten in het leven van je baby. Zo wordt een foto van je baby in bad, met op de foto de tekst ‘mijn eerste badje’ een verhaal. Er zijn meer mijlpaalkaarten, met bijvoorbeeld de teksten ‘stomme prikjes’, ‘mijn eerste kerst’ en ‘voor het eerst naar buiten’. Elke tekst kan corresponderen met een prachtige fotomoment uit het leven van je baby. Nog leuker wordt het als je tegelijk met de mijlpaalkaarten het baby eerste jaar boek aanschaft. Dit invulboek biedt houvast bij het vastleggen van alle veranderingen en ontwikkelingen in het leven van je baby gedurende de eerste twaalf maanden. Daarnaast biedt het volop ruimte voor verhaaltjes, knipsels, tekeningen en natuurlijk foto’s. Nodeloos te zeggen dat de styling van het invulboek naadloos aansluit bij het design van de mijlpaalkaarten.

Bestel snel mijlpaalkaarten voor baby’s, ook voor een babyshower of als kraamkadootje

Geïnteresseerd in de mijlpaalkaarten voor baby’s in combinatie met baby eerste jaar boek? Ga dan snel naar de website en bestel een setje mijlpaalkaarten en het invulboek voor uw eigen baby, voor een babyshower of als kraamkadootje.

https://www.studioinsenouts.nl/c-3961162/mijlpaal-en-fotokaarten-baby/