Holland winkelt
Image default
Cadeau

Disney Nederland, ontdek de leukste Disney store van het land

Disney heeft een trouwe fanbase onder alle generaties wereldwijd en is nog steeds ongekend populair. Het is dus ook niet vreemd dat de officiële Facebookpagina voor Disney Nederland ruim 52 miljoen volgers heeft. Op Disney’s Facebookpagina leest u het laatste nieuws, maar ook leuke weetjes. Bijvoorbeeld over films op Disney+, maatschappelijke onderwerpen, het laatste nieuws over attractieparken van Disney en leuke acties die lopen. De Facebookpagina van Disney Nederland heeft voor ieder wat wils. Weet u overigens ook waar de meest magische Disney winkel van Nederland ligt? Die ligt met zekerheid in de stad Roermond. Bent u al heel lang op zoek naar een prachtig Disney beeld van een personage of figuur uit één van de bekende Disney films? Of wilt u graag een mooie Disney puzzel kopen voor u zelf, familie of vrienden? Neem dan maar eens een kijkje in de Disney winkel in Roermond! Roermond is een levendige stad en wordt jaarlijks door miljoenen mensen uit binnen- en buitenland bezocht vanwege het Designer Outlet Center.

Een bezoekje aan de magische Disney- en Harry Potter winkel is mooi te combineren met een tripje naar het populaire Designer Outlet Center. De Disney winkel in Roermond heeft naast de fysieke winkel overigens ook een uitgebreide webshop die het best aansluit op de officiële webshop van Disney Nederland. De Facebookpagina van de Disney store Kings & Queens in Roermond krijgt ook steeds meer volgers. De wekelijkse Facebook live-streams zijn erg populair bij Disney fans uit het hele land. Ben je een echte Disney fan of Potter-head? Volg dan ook de Facebookpagina van Kings & Queens Disney Nederland.

Roermondse Disney Nederland store voor gerenommeerde merken

De langverwachte streamingdienst Disney+ werd in 2019 in Nederland gelanceerd. En Nederland was één van de eerste landen, naast bijvoorbeeld de Verenigde Staten en Canada, waar Disney+ beschikbaar kwam. Disney+ biedt liefhebbers films, tv-series en exclusieve content van Disney, Pixar, Marvel en Star Wars aan. Disney is nog steeds ongekend populair bij alle generaties. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Disney+ de vraag naar originele Disney cadeaus bevordert onder fans van Disney Nederland. De populariteit van de Disney store in Roermond groeit ook en er is een ruim aanbod aan Disney artikelen verkrijgbaar zoals de bekende beeldjes van Disney Traditions by Jim Shore.

De store heeft een grote collectie portemonnees en tassen van het populaire merk Loungefly in het assortiment. Daarnaast vindt u er decoratie-artikelen van geronommeerde merken zoals Widdop & Co en Half Moon Bay. Maar ook voor collecties van de merken zoals Egan, Grand Jester, Disney Enchanting, Karactermania, Francal, Department 56, Abysse Corp, Britto, Danielle Nicole en Disney Showcase bent u aan het goede adres. Zie zelf hoe groot het assortiment is en bezoek de online store van Kings & Queens.

Disney Nederland fans, Roermond is the place to be!

Disney Nederland heeft geen attractiepark, maar Disney On Ice hebben we wel. De Facebookpagina van Disney On Ice heeft ruim 3 miljoen volgers die over het laatste nieuws rond de magische shows worden geïnformeerd. De officiële webpagina van Disney Nederland geeft ook veel nieuws en informatie. Maar wilt u graag online shoppen bij een Disney webwinkel in Nederland? Kings & Queens Disney store heeft een uitgebreide webshop, maar een trip naar de winkel in Roermond is een echte aanrader.

Meer weten over Kings & Queens in Roermond? De Disney store is gevestigd aan het stationsplein 1 en ligt dicht bij het station. Parkeren is geen probleem. Surf naar kingsqueens-store.com voor de uitgebreide Disney collectie of openingstijden van de meest magische Disney winkel.

https://kingsqueens-store.com/