Holland winkelt
Image default
Beauty en verzorging

Laat je voeten in de watten leggen bij de pedicuresalon in Enschede

Bij de specifieke pedicuresalon in Enschede worden diverse behandelingen aangeboden die  bijdragen aan een betere gezondheid van je voeten. De basis behandeling die hier wordt aangeboden bestaat uit diverse onderdelen die helpen met het verbeteren van de staat van jouw voeten. Allereerst wordt er een gel aangebracht die ervoor zorgt dat de voeten geheel worden gedesinfecteerd. Dit betekent dat alle vuile huidcellen van de voeten worden verwijderd en dat bacteriën en virussen worden gedood. Dit wordt niet met standaard gel gedaan, maar deze gel die wordt gebruikt door de pedicuresalon in Enschede is geheel ontwikkeld voor het gebruik op de voeten van de mens.

 

Je voeten geheel desinfecteren tegen bacteriën

Nadat de gel op de voeten is aangebracht bij de basis behandeling in de pedicuresalon in Enschede zal er worden gekeken naar de staat van de nagels. Deze worden eerst geknipt zodat ze er weer verzorgd uit zien. Ook wordt het eventuele eelt dat op je voeten is gesleten aangepakt en weggehaald. Dit wordt gedaan met een speciale voetenvijl. Je voelt hier niks van en aan het einde van de behandeling zal je merken dat je een stuk lekkerder loopt en je voeten een stuk zachter zijn doordat het eelt er niet meer op zit.

 

Likdoorns en kalknagels

Heb je bijvoorbeeld last van een likdoorn, dat betekent dat je een infectie hebt opgelopen en je een soort pit in je voet hebt wat verzameld is met eelt, dan kan dit ook door de pedicuresalon in Enschede worden verwijderd. Als je last hebt van een kalknagel dan kan dit ook door de pedicuresalon in Enschede worden aangepakt en hier zijn dan ook speciale materialen voor beschikbaar. Mochten je nagels in een zeer slechte staat zijn dan dien je nogmaals terug te komen om ervoor te zorgen dat de nagels weer gezond worden.