Holland winkelt
Image default
Beauty en verzorging

Hoe creëer je een make-up look?

Je hebt online en in tijdschriften een heleboel technieken voorbij zien komen, maar hoe ga je nu zelf aan de slag? Gelukkig zijn er honderden YouTube video’s met tutorials waar je gebruik van kunt maken.

In een tutorial wordt een bepaalde make-up look stap voor stap uitgelegd. Vanaf begin tot einde kun je meedoen en zo creëer je dezelfde look. Je hoeft hiervoor niet perse producten van hetzelfde merk te gebruiken, maar ook je eigen make-up is al voldoende.

Kom je toch nog een tooltje of productje te kort, dan kan je deze vaak goedkoop online bestellen bij een make-up shop. Als je echt precies hetzelfde wilt, kun je deze producten natuurlijk kopen.

De tutorials op YouTube

Er staan een heleboel verschillende soorten tutorials online. Dus of je nu van een rustige natural look houdt of juist lekker wilt experimenteren met opvallende kleuren: alles is te vinden op YouTube. Er zijn kanalen van beautybloggers die iedere week een nieuwe tutorial online plaatsen. Wanneer je deze allemaal volgt ken je binnen de kortste keren alle technieken en wie weet begin je zelf wel een YouTube kanaal!

Video’s in het Nederlands

Er zijn zowel Engels- als Nederlandstalige video’s online, dus als je het prettig vind om in het Nederlands te volgen: er zijn een heleboel Nederlandse beautybloggers die een tutorial online hebben staan. Vaak worden de producten die ze gebruiken uitgelicht of staan ze in de beschrijving van de video, zodat je tijdens of na de video kan kijken waar het product gekocht is. Als je interesse hebt in een product kun je deze dus gemakkelijk via die link bestellen.