Holland winkelt
Image default
Woning en Tuin

Veiligheidscilinders voor deuren van DOM

Beveiliging staat hoog in het vaandel bij DOM. Niet voor niets profileert dit bedrijf zich als expert als het aankomt op ontwikkeling en verkoop van sluittechnieken die een hoge kwaliteit aan inbraakpreventie generen.

Je kunt hier terecht voor een uitgebreid assortiment aan systemen die ten goede komen van inbraakpreventie. Wil je je woning verder beveiligen dan kies een cilinderslot en zoek je iets meer drastischere maatregelen, dan kun je hier terecht voor elektronische toegangscontrolesystemen.

SKG-cilinders

Een goede deurbeveiliging begint bij het uitkiezen van een geschikte cilinder. Een SKG-cilinder is hierin een uitstekende keuze en wordt tevens het meeste gebruikt. Gebruik dan vooral de SKG-cilinders met een drie sterren keurmerk, aangezien deze bestand zijn tegen populaire inbraakmethodes als kerntrekken.

Met een aanvullende kerntrekbeveiliging voorkom je dat de cilinders kunnen worden gebroken of uitgeboord. De beveiligingscilinders zijn zo extra beschermd en niemand zal meer ongemerkt naar binnen kunnen komen. Bovendien zijn de SKG-cilinders ook beveiligd tegen andere inbraakmethodes als klopsleutels en lockpicken.

Een prima veiligheidscilinder met SKG keuring is o.a de DOM IX DAS.

Sloten met eenzelfde sleutelcode

Het is mogelijk om verschillende deuren in je woning te voorzien van dezelfde unieke veiligheidscilinders. Je ontvangt bij aanschaf van een veiligheidscilinder een sleutelcode en een eigendomscertificaat.

Je kunt meerdere sloten onder eenzelfde sleutelcode bestellen en zo kun je eenzelfde sleutel voor alle sloten gebruiken.

Dit maakt het een stuk gemakkelijker en tevens heb je zo minder sleutels waar je op moet letten. Het is heel gemakkelijk om meerdere sloten te bestellen bij DOM, zodat gelijk alle deuren optimaal beveiligd zijn.