Holland winkelt
Image default
Adverteren

Vloerverwarming

Innovatieve vloerverwarming van RIHO Climate Systems

Wilt u vloerverwarming laten plaatsen onder uw vloer? Maak kennis met RIHO Climate Systems, een onderneming die innovatieve vloerverwarming systemen heeft ontwikkeld. Wij leveren deze aan installatiebedrijven, aannemers en andere professionals. De vloerverwarming wordt op maat door ons ontworpen. Daarbij wordt rekening gehouden met specifieke voorkeuren. Na het maken van de bestektekeningen kunnen we overgaan tot de productie van de vloerverwarming. Wij zijn een organisatie met alle diensten onder één kap en kunnen ook de installatie verzorgen. Meer weten? Bezoek de website eens of neem contact op!

Waarom is vloerverwarming voordelig?

Door vloerverwarming te laten installeren laat u in wezen een radiator onder de vloer plaatsen. Aan de hand van warm water zorgt de vloerverwarming voor een gelijkmatige verdeling van warmte in de ruimte waar het systeem geplaatst is. Dit brengt allerlei voordelen met zich mee. Zo zorgt het voor een prettige verwarming van de ruimte. Ook bespaart het een hoop ruimte, aangezien er verder geen verwarmingselementen in de kamer geplaatst hoeven worden. Vloerverwarming is geschikt voor nagenoeg alle soorten vloeren en werkt ook energiebesparend. Tot slot trekt het weinig stof aan, waardoor het gunstig is voor mensen met allergieën.

Over RIHO Climate Systems

RIHO Climate Systems is een onderneming die hoogwaardige vloerverwarming en wandverwarming systemen ontwerpt, produceert, levert en installeert. Het bedrijf werd meer dan 30 jaar geleden opgericht door Henk Riethorst en is sindsdien uitgegroeid tot een top-5 speler wat betreft klimaatsystemen. Onze systemen zijn van hoge kwaliteit en scherp geprijsd. Deze worden door onszelf ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Bij de productie maken we gebruik van betrouwbare technieken en hoogwaardige materialen. Dat zorgt voor duurzame vloerverwarming systemen.

Bezoek onze website!

Meer weten over vloerverwarming of opritverwarming van RIHO Climate Systems? Bekijk dan onze website eens voor meer informatie of neem eens contact op door te bellen naar 0575 55 59 99.

 

https://www.rihoclimatesystems.nl/