Holland winkelt
Image default
Adverteren

Vazen eenvoudig opmaken

Wil je iets anders dan een bloemstuk in een vaas? Lees dan gauw verder. Het opmaken van vazen hoeft helemaal niet zo lastig te zijn. Met wat simpele materialen maak je al gauw de mooiste creaties. Denk bijvoorbeeld aan natuurlijk decoratiemateriaal en foambloemen. Of grote bloesemtakken in wat siersteentjes en/of sierverlichting onderop. Zo creëer je binnen no-time een geweldige sfeer in huis met slechts wat eenvoudige materialen. Benieuwd naar nog meer creatieve ideetjes of meer tips om jouw vazen eenvoudig op te maken? Bekijk dan ook eens onze youtubekanaal met allemaal handige tutoriaals: speciaal voor jou gemaakt!

Vazen eenvoudig opmaken: wat is belangrijk?

Bij het eenvoudig opmaken van vazen is het belangrijk om eerst te kijken naar het materiaal. Bij Flowertools beschikken we enkel over geblazen kristalglas. Dit betekent dat de vaas transparant is en het belangrijk is om het hele plaatje te laten kloppen. Bij het neerzetten van bloemen in een vaas is het daardoor bijzonder belangrijk om de stelen op gelijke hoogte en op dezelfde manier afgesneden te hebben: dit is namelijk te zien in de vaas en is bepalend voor het totale plaatje van je bloemencreatie. Een voordeel van transparant kristalglas is tevens ook dat je alles ziet: hierdoor kan je kleine creatieve elementen verstoppen in de vaas, waardoor je telkens verrast wordt als je naar de vaas kijkt. Laat je creativiteit spreken en pak wat hulp aan in de vorm van onze bijzondere vazen: zo maak je de mooiste creaties.

Koop jouw vazen gewoon online

Is je creativiteit al helemaal geprikkeld en kan je niet wachten om aan de slag te gaan met jou bloemencreatie? Bestel de mooiste vazen dan snel online via Flowertools: voor 15:00 bestelt, betekent de volgende werkdag al in huis. Zo kun je al heel snel aan de slag!

   

http://flowertools.nl/vazen/