Holland winkelt
Image default
Bedrijven

Zomer outfit

De zomer komt er weer aan. Wij mannen zijn vaak niet de grootste stijliconen. Met dit warme weer wil je natuurlijk goed gekleed zijn want een zomeroutfit mag niet te warm zijn. Hier volgen een aantal tips om jouw zomer outfit te laten slagen.

 

We beginnen onderaan. De schoen is een belangrijk onderdeel van de zomeroutfit. Een witte sneaker doet het altijd goed op een warme dag. Let op, wanneer je iets gaat doen waar je schoen vies kan worden, doe dan vooral geen witte sneakers aan. Wanneer je witte sneakers eenmaal vies zijn is het erg lastig om ze weer als vanouds te krijgen. Voor de extreem hete dagen kan je natuurlijk ook slippers dragen. Badslippers lopen het lekkerst, teenslippers zijn minder warm. De keuze is aan jou.

 

Op een warme dag wil je natuurlijk niet met een lange broek lopen. Een korte broek vinden is vaak niet moeilijk. Dit jaar is een korte spijkerbroek met gaten heel erg in de mode. Het enige belangrijke van de korte broek is dat de broek goed moet passen.

Het T-shirt is het belangrijkste van de outfit. Dit is wat de meeste mensen toch laat opvallen. Kies een shirt waar jij je goed bij voelt. Het is belangrijk dat het shirt wel bij de broek past. Een vrolijke kleur kan geen kwaad in de zomer.

 

Verder is het op een warme dag handig als je een pet op doet voor de zon. Sinds dat de man bestaat draagt hij hoeden/petten. De plet blijft erg populair. De grote hit van vorig jaar is de trucker cap deze pet zal je deze zomer nog vaak gaan zien. De klassieke ‘normale’ pet zal deze zomer erg populair blijven. Verder wordt de snapback, pet met platte klep, ook nog gedragen. Wil je een nieuwe pet kopen? Oriënteer je dan goed want er is veel keuze. Om de outfit af te maken heb je natuurlijk ook een zonnebril nodig. Pas op draag de bril niet teveel, voordat je het weet heb je witte kringen rondom je ogen.

 

https://www.snapbacks.nl/