Holland winkelt
Image default
Dienstverlening

Scheiding Tiel

Helaas ben ik op het moment niet meer gelukkig. Ik heb een vervelende situatie thuis en heb ik erg veel ruzie met mijn vrouw. Daarom wil ik graag scheiden en ben ik op zoek naar scheiding Tiel. Het is alweer een jaar geleden dat het allemaal begon. We kregen op een gegeven moment best vaak ruzie om de meest nutteloze dingen. Natuurlijk is een relatie of een huwelijk zonder ruzie ook niet altijd even goed, maar te veel is natuurlijk ook veel te slecht. Het speelt dus nu al een jaar en we zijn er allebei wel een beetje klaar mee. Nu zijn we daarom op zoek naar iemand die ons kan bemiddelen met het scheiden.

Zoektocht naar een mediator uit Tiel

Om te kijken welke bedrijven mij allemaal eventueel kunnen helpen, ben ik gaan Googelen op scheiding Tiel. Ik kwam nog redelijk wat bedrijven tegen maar ik kwam er een tegen in de buurt van Tiel, namelijk in Maurik. Het bedrijf heet De Mare Mediation & Advocatuur en lijkt mij zeer geschikt om mij te helpen met scheiden. Hier worden natuurlijk het een en ander aan dingen geregeld, bijvoorbeeld de alimentatie, zorg voor het kind etc. Zo weet je zeker dat je zelf niets vergeet en kan je zonder verdere geruzie uit elkaar gaan. Dit is voor ons ook zeker het belangrijkste omdat we ook een kindje hebben van 4 jaar oud. Het is zonde dat het eerst allemaal zo goed ging, ook met het kind. Maar tegenwoordig gaat het met de dag slechter en merken we allemaal dat we dit niet meer willen.

De Mare Mediation & Advocatuur

We hebben dus voor De Mare Mediation & Advocatuur gekozen en zij hebben ons zeer goed geholpen met de scheiding. We hopen zelf dat we nu gewoon uit elkaar kunnen zonder het idee dat we elkaar nog in de weg zitten of lastig moeten vallen. We zijn De Mare Mediation & Advocatuur erg dankbaar voor alle hulp. Heb jij nou misschien ook een scheiding Tiel en wil je graag hulp? Dan raad ik jou zeker De Mare Mediation & Advocatuur aan!