Holland winkelt
Image default
Zakelijke dienstverlening

Schaf een balenklem en andere apparatuur aan bij deze specialist

Bent u op zoek naar een balenklem of andere voorzetapparatuur voor een heftruck? Bekijk dan eens het ruime assortiment van Durwen Benelux. Deze specialist is al sinds 1947 actief als ontwikkelaar en product van diverse machines. Zij zijn sinds 1970 bezig met het produceren van voorzetapparatuur voor heftrucks. In de loop der jaren hebben zij veel kennis en ervaring opgedaan met diverse apparatuur, hierdoor ontvangt u te allen tijde voorzetapparatuur van uitstekende kwaliteit wanneer u bij deze specialist koopt. Niet alleen staat kwaliteit hoog in het vaandel bij Durwen Benelux, zij hechten ook veel waarde aan klantenbelang en betrouwbaarheid. Deze expert doet er alles aan om aan uw wensen te voldoen en voorzetapparatuur te leveren met een lange levensduur.

De verschillende soorten voorzetapparatuur van deze expert

U kunt bij deze specialist terecht voor diverse soorten voorzetapparatuur, u denkt hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Klemmen
  • Meervoudige pallethandlers
  • Telescopische vorken

Dit is echter maar een greep uit het complete assortiment. De experts van Durwen Benelux bieden nog veel meer verschillende soorten voorzetapparatuur aan, waaronder een balenklem. U gebruikt een balenklem om eenvoudig en snel balen te vervoeren met uw heftruck. Deze specialist heeft verschillende soorten klemmen in het assortiment, bijvoorbeeld een balenklem met slanke armen of een balenklem die 360 graden kan draaien. Welke klem u ook kiest, u ontvangt te allen tijde een klem van uitstekende kwaliteit.

Profiteer van uitstekende service

Wanneer u bestelt bij de specialisten van Durwen Benelux, krijgt u altijd producten met een lange levensduur. Echter kan er altijd onverhoopt een defect optreden. Deze expert beschikt over een ruim magazijn met onderdelen waardoor zij snel een vervanging regelen en uw apparatuur repareren. Zij kunnen ook periodiek onderhoud leveren aan uw machines, waarmee u mogelijke defecten kan voorkomen. Wilt u meer weten over de dienstverlening van deze specialist of wilt u een balenklem bestellen? Neem dan gerust contact met hen op.

https://www.durwenbenelux.com/