Holland winkelt
Image default
Zakelijke dienstverlening

kinderdagverblijf Zwolle

Kinderdagverblijf de 7 dwergen in Zwolle

Maak kennis met Kinderdagverblijf de 7 dwergen. Als ouder kan het prettig zijn om professionele opvang in te kunnen schakelen als u daar wegens werk behoefte aan heeft. Of misschien wilt u gewoon graag een dagje weg. Wat de reden ook is, als kinderdagverblijf in Zwolle vangen wij uw baby of peuter graag op. Bij ons zijn kinderen in goede handen en kunnen ze een dagje zonder zorgen leren en spelen. We zijn kindvriendelijk, flexibel en geven veel persoonlijke aandacht aan uw kind.

Waarom kiezen voor Kinderdagverblijf de 7 dwergen?

Kinderdagverblijf de 7 dwergen is het veiligste en leukste kinderdagverblijf van Zwolle. Door als ouder voor ons te kiezen geniet u van allerlei voordelen. Wij noemen er een aantal:

  • Ruime openingstijden (’s ochtends vroeg van 06.30 uur tot ’s avonds 19.00 uur);
  • Zeer veilig (zo hebben wij camerabewaking en beveiligde toegangsdeuren);
  • Centraal gelegen in Zwolle en goed te bereiken;
  • Meer dan voldoende parkeerplek in de omgeving;
  • Scherpe prijzen, want goede en veilige opvang hoeft niet duur te zijn;
  • Alle gelegenheid voor kinderen om in grote groepsruimten of in onze tuin te spelen!

Lekker spelen in onze grote tuin

Wij zijn gevestigd in een vrijstaand pand en hebben de beschikking over een grote tuin. Deze hebben wij met allerlei speeltoestellen ingericht, zodat uw kind lekker de ruimte heeft om zich uit te sloven en zijn of haar energie kwijt te kunnen. Ook hebben we een groepsruimte in het pand zelf waar kinderen gezellig samen kunnen spelen. Zo kunnen we de kinderen alle ruimte geven om zich op sociaal gebied te ontwikkelen en zich in alle veiligheid te vermaken.

Nog vragen? Bezoek dan eens onze website!

Voor meer informatie over ons kinderdagverblijf in Zwolle kunt u onze website bezoeken. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen. U kunt ons het beste per telefoon bereiken via 038-4544372 of door middel van het online contactformulier op onze website. Ook kunt u zich direct online aanmelden.

http://www.de-7-dwergen.nl/