Holland winkelt
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een praktijkruimte huren nabij Utrecht doe je hier

Wil je een praktijkruimte huren in de omgeving van Utrecht? Kies dan voor de service van Santura uit Driebergen, nabij Zeist en Utrecht. Zij verhuren diverse ruimtes voor ondernemers die services aanbieden die goed bij hun concept passen. Op de bovenverdieping van hun gebouw hebben zij daarom een aantal praktijkruimtes beschikbaar gesteld voor verhuur. Zo bieden zij jou de mogelijkheid om een praktijkruimte te huren nabij de grote stad Utrecht.

De voordelen van het huren van een praktijkruimte nabij Utrecht

Als je interesse hebt in het huren van een praktijkruimte in de omgeving van Utrecht, dan kun je bij Santura terecht als je iets aanbiedt dat betrekking heeft tot de onderstaande onderwerpen:

  • Massage;
  • Preventieve gezondheid;
  • Informatie over gezondheid;
  • Persoonlijke ontwikkeling;
  • Inzichtgevende technieken;
  • Spirituele ontwikkeling.

Als je een ruimte besluit te huren, dan profiteer je van vele voordelen. Jouw gasten mogen bijvoorbeeld gebruik maken van de comfortabele wachtruimte met een luxe toilet. Ook worden jouw activiteiten op de website vermeld én worden deze af en toe in de nieuwsbrieven meegenomen. Wanneer Santura activiteiten organiseert, dan worden – indien je dit wenst – flyers verspreid over jouw activiteiten, zodat meer mensen hier kennis mee maken. Verder kun je via het reserveringssysteem precies zien of de praktijkruimte geschikt is om te huren tijdens het door jou gewenste tijdstip.

Ruimtes voor diverse doeleinden

Zij bieden diverse ruimtes aan, in allerlei formaten. Deze ruimtes zijn zeer geschikt voor diverse therapeuten. Het aanbod bestaat uit:

  • Een kleine ruimte van 6,5 vierkante meter. Deze ruimte is geschikt voor een-op-eencoaching;
  • Een middelgrote ruimte van 14,5 vierkante meter mét een behandeltafel. Deze ruimte is geschikt voor onder andere massages;
  • Een grote ruimte van 18 vierkante meter. Deze ruimte heeft een bankje, twee fauteuils, een bureau met twee stoelen én een relaxstoel. De grote ruimte is zeer geschikt voor sessies met meerdere mensen.

Bekijk de beschikbaarheid van de praktijkruimtes

Heb je interesse in het huren van een praktijkruimte in de regio van Utrecht? Neem dan contact op met de medewerkers. Zij vertellen je graag meer over het huren van een ruimte én laten direct weten of de ruimte beschikbaar is tijdens het door jou gewenste tijdstip.

https://santura.nl/