Holland winkelt
Image default
Dienstverlening

Betonnen legoblokken als efficiënte oplossing

Wil je opslagvakken, grondkeringen en wanden van hallen en loodsen creëren? Met de betonnen legoblokken van Cementbouw Recycling heb je een snelle en efficiënte oplossing. Deze betonnen legoblokken hebben een zeer praktisch ontwerp waardoor deze eenvoudig te stapelen en snel te monteren zijn. Daarnaast zijn deze betonblokken van de beste kwaliteit en is het mogelijk om deze meerdere malen te gebruiken. Daarbij worden ze direct uit voorraad geleverd. Op die manier ga je altijd direct aan de slag met het bouwen van een wand of het maken van een grondkering.

Duurzaam geproduceerde blokken

De betonnen legoblokken worden gemaakt met betonmortel dat voldoet aan het BKK-certificaat Besluit Bodemkwaliteit. Dit biedt de mogelijkheid om de legoblokken toe te passen in bouwwerken die in contact komen met hemelwater, grondwater en oppervlaktewater. Duurzaamheidseisen spelen een steeds grotere rol en deze blokken van beton zijn dan ook zeer duurzaam. Zo worden er bijvoorbeeld megablokken uit restbeton gemaakt voor de bouw van opslagvakken en andere flexibele bouwconstructies met een brandvertragende werking. Daarnaast levert dit bedrijf onder andere RAMAC. Dit is een wegverhardingsproduct met een extreem lage CO2-footprint. Bovendien hebben de betonblokken een lange levensduur, geluidswerende eigenschappen en thermische kwaliteiten. Alles bij elkaar opgeteld, sluiten de eigenschappen van het beton erg goed aan bij de duurzame prestatie-eisen.

Neem contact met hen op voor deskundig advies

Heb je nog een vraag over de betonblokken? Of hoe ze bij dit bedrijf de hoge constructieve kwaliteit waarborgen? Neem dan contact op met de specialisten van Cementbouw Recycling. Zij staan je graag te woord en helpen je om onder andere de juiste grondstofkeuze te maken. De vakspecialisten van dit bedrijf zoeken altijd naar de meest passende oplossing voor hun klanten. Van het beginstadium tot de werkelijke uitvoering wordt er door de betontechnologen en werkbegeleiders meegedacht. Dit bedrijf is dan ook gecertificeerd met het CSC-keurmerk en beschikt over diverse certificaten.

https://www.cementbouw.nl/