Holland winkelt
Image default
Zakelijk

Werkkleding kopen voor alle weersomstandigheden

Waarom kiezen voor ELKA werkkleding

Heb jij al gehoord van ELKA? ELKA is een hoogwaardig Deens kledingmerk dat uitsluitend werkkleding maakt voor professionals in de hele wereld. Hierbij maken zij gebruikt van verschillende materialen zoals PU, PVC, polyamide, polyester, microvezel en katoen. De technische kennis bij ELKA is groot in productie en materialen en zij hebben jarenlange ervaring in samenwerkingen in speciale producties voor gerenommeerde klanten wereldwijd. Voor veel klanten is flexibiliteit en snelle levering een must, zodoende heeft ELKA ook vestigingen in Litouwen en een groot netwerk in China om wereldwijde dekking aan te bieden. Voor kwaliteitsproducten is ELKA daarom een absolute goede keuze, ook voor ondernemers en bedrijven in Nederland. Workwear24 is officieel reseller van ELKA kleding via onze webshop.

Nieuwe collecties te bestellen bij Workwear24

Om in te spelen op de groeien vraag vanuit de industriële sectoren heeft ELKA een compleet hoogwaardig en gecertificeerde regenkleding collectie samengesteld gericht op optimale zichtbaarheid en veiligheid. Het grote verschil met andere leveranciers is dat de kledingstukken gemaakt zijn van zeer duurzaam PU en Polyester materiaal dat scheurvast is en ontzettend elastisch voor hoog draagcomfort. Zo is de SecureTech Multinorm ELKA collectie is ontwikkeld met speciaal Oxford polyester voor een 100% wind-, waterdichte en ademende stof.

Ook goed om te weten is dat ELKA producten voldoen aan een reeks EN-normen, die allemaal hoge eisen stellen aan het ontwerp en de prestaties van de beschermende kleding. Alle ELKA-producten zijn gecertificeerd bij door de EU goedgekeurde testinstituten.

De Elka Regntoej visserskleding collectie

Sinds 1958 zit het in het DNA van oprichter Elka Regntoej met de uitdaging om bescherming te bieden tegen de meest extreme natuurelementen. De gecertificeerde PVC werkkleding is afgestemd aan de wensen van de professionals in visserij. Vissers stellen namelijk zeer hoge eisen aan hun werkkleding, want op zee ben je continu in gevecht met het weer. Alle regenjassen zijn ontworpen in Denemarken en handgemaakt in de eigen fabriek in de EU, vrij van PFOA- en PFOS PVC-stof, die 100% waterdicht is. Bekijk ook de extra lange winterjas van ELKA!

Werkkleding online bestellen vanaf 1 stuk

Werkkleren kopen kan best een gedoe zijn. Daarom maken wij het bij Workwear24 extra makkelijk door in onze webshop gebruikt te maken van branche groepen zoals bouw & industrie, horeca, visserij, transport, hovenier, schilders en zorgpersoneel.

Koop je werkkleding voortaan daarom bij Workwear24 en profiteer van gratis verzending vanaf €45,- ex btw in heel Nederland. Ook verzenden wij onze kleding naar Duitsland en België tegen een kleine vergoeding. Ook kunnen wij onze klanten ondersteunen met het bedrukken of borduren van kleding voor marketingdoeleinden. Borduring geniet onze voorkeur omdat dit vele malen duurzamer is. Voor grote oplages kun je contact opnemen met info@workwear24.nl en dan sturen we je een aangepast voorstel.

https://www.werkkleding-workwear24.nl/