Holland winkelt
Image default
Aanbiedingen

Plateauwagen

Plateauwagen

Ben jij op zoek naar een aanhanger die je kunt gebruiken voor verschillende klusjes? Dan ben je hier aan het juiste adres. Vooraf hoef je niet exact te weten waarvoor je jouw aanhanger gaat gebruiken. Het ideale model voor meerdere doeleinden is de plateauwagen. De plateauwagen wordt voor enorm veel verschillende klussen gebruikt. Wij vertellen jou graag meer over de geschikte plateauwagen voor jou.

 

De voordelen

De plateauwagens beschikken over meerdere voordelen. Allereerst beschikt de plateauwagen over een makkelijke functie. Je kunt namelijk eenvoudig de borden afzonderlijk van elkaar inklappen. De wielen van de plateauwagen bevinden zich namelijk onder de plateauwagen en nemen geen opslagruimte in beslag. Daarnaast is het laden en lossen met een heftruck gemakkelijk op een plateauwagen. De pallets staan binnen no-time op de aanhangwagen met de heftruck.

 

Soorten plateauwagens

Er zijn verschillende plateauwagens verkrijgbaar. De plateauwagens verschillen niet alleen van afmetingen, maar ze hebben ook verschillende assen. Voor een klein ritje naar de stort is een enkele as wellicht al voldoende. Bij het vervoeren van zware materialen zoals een auto, ben je waarschijnlijk wel meerdere assen nodig. Het is verstandig om vooraf na te denken over het gebruik van jouw aanhangwagen, zodat je rekening kunt houden met de keuze van het aantal assen. De plateauwagen is gemakkelijk uit te bereiden met verschillende accessoires. De accessoires maken het gebruik van de plateauwagen nog eenvoudiger. Zo kan je kiezen voor een oprijplaat, zodat de auto eenvoudig op de plateauwagen gereden kan worden.

 

Stel jouw plateauwagen samen

Je kunt eenvoudig jouw eigen plateauwagen samenstellen, door jouw eigen voorkeuren aan te geven. Zodra jij het doeleinde van jouw aanhanger duidelijk hebt, word je verder geholpen met het maken van de verschillende keuzes. Je kunt kiezen voor verschillende belastingen, afmetingen en aantal assen. Daarnaast kan je ook meteen de verschillende accessoires toevoegen aan jou bestelling. In de bijgevoegde 3D-afbeelding zie je hoe jouw aanhanger eruit komt te zien na de verschillende aanpassingen.

 

Onderhouden van de aanhangwagen

De aanhangwagen is een redelijk grote aankoop. Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van de aanhangwagen, dien je de aanhangwagen goed te onderhouden. Het onderhoud van een aanhangwagen kan je zelf doen, maar kan je ook uit handen geven. Daarnaast raden wij jou aan om eens in de zoveel tijd een controle te laten uitvoeren. Zo weet je zeker dat jij veilig over de wegen rijdt met jouw aanhangwagen.

 

https://www.aanhangwagendirect.nl/