Holland winkelt
Image default
Zakelijk

Glashandel IJsselmonde: voor allround glaswerken

 

Op zoek naar een goede glashandel IJsselmonde? Dan bent u bij Van der Have glas aan het juiste adres. Want het maakt niet uit waar in de omgeving van Rotterdam u woont of wat u nodig heeft: u regelt het gemakkelijk en snel bij Glashandel van der Have. Omdat u bij dit bedrijf verzekerd bent van goede en snelle service, betrouwbaarheid en een goede garantie, krijgt u gegarandeerd een mooi resultaat waar u optimaal van profiteert!

 

Ontdek de voordelen van Glashandel Van der Have

Glas vervangen in IJsselmonde: het is voor ons geen enkel probleem. U kunt gemakkelijk en snel contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. Het is daarnaast ook heel goed mogelijk om snel een offerte aan te vragen: we zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een duidelijke offerte ontvangt met daarin de prijsopgave voor de werkzaamheden. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van duidelijke afspraken: Van der Have glas zorgt voor een perfecte afwerking en regelt glaswerken voor renovatie, nieuwbouw en meer. Daarnaast kunt u bij ons profiteren van meer dan 25 jaar ervaring in glaswerken.

 

Snel glas vervangen? Dat kan

Het kan voorkomen dat er snel een ruit vervangen moet worden, bijvoorbeeld omdat er sprake is van schade. In dit geval is het goed mogelijk om contact op te nemen met een goede glashandel IJsselmonde. Wanneer er snel vervanging nodig is zijn er twee opties: u kunt in de eerste plaats een noodvoorziening laten plaatsen en in de tweede plaats is het mogelijk om het glas binnen 24 uur goed te laten herstellen. Er wordt altijd een goede oplossing gevonden. 

 

Laat alle soorten glas plaatsen

Wilt u graag dubbel glas HR++ laten plaatsen voor het verduurzamen van uw woning? Of bent u op zoek naar een bedrijf dat brandwerend of zelfs geluidsisolerend glas zet? Dan is Van der Have glas hiervoor de juiste keuze. Alle soorten glas worden tegen scherpe prijzen geleverd en geplaatst: u kunt dus altijd het glas laten plaatsen dat u wilt. Natuurlijk is het ook mogelijk om u eerst te laten informeren over de beste keuze. 

 

Alle garanties op een rij

Bij glaszetter van der Have krijgt u te maken met een aantal garanties die altijd vaststaan. Zo weet u altijd waar u op kunt rekenen. De garanties van Van der Have:

  • Vakkundige montage dankzij 25 jaar ervaring 

  • Altijd een inmeetgarantie, waardoor eventuele meetfouten nooit uw verantwoordelijkheid zijn;

  • Verzekerd van een perfecte afwerking met minimaal 10 jaar fabrieksgarantie.