Holland winkelt
Image default
Eten en drinken

Filet americain van het lekkerste merk

Hou je ervan om lekker uitgebreid te lunchen met harde broodjes? Dan mag een bakje filet americain natuurlijk niet ontbreken! Maar welke filet americain kun je het beste kopen in de supermarkt? Het antwoord daarop is eenvoudig, namelijk: de filet americain van het merk Ladessa. Het geliefde smeersel van dit merk is namelijk al in vele blinde smaaktesten uitgeroepen tot absolute winnaar. En wanneer ze niet tot winnaar zijn verkozen, hebben ze er maar net naast gegrepen en zijn ze op de tweede of derde plaats geëindigd. Je kunt dus wel stellen dat de smaak van deze filet americain uitmuntend is. Vele mensen die deze spread blind proeven vinden deze immers de lekkerste. Heb je nog nooit de filet americain van Ladessa op? Snel dan direct naar de winkel om een bakje voor jezelf te kopen. Op de website van het merk kun je eenvoudig vinden in welke winkel bij jou in de buurt ze hun producten verkopen.

Ontdek ook de andere varianten van dit merk

Dacht je dat de filet americain van Ladessa al hemels was? Dan heb je de variaties op dit product nog niet geproefd! Ladessa blijft namelijk innoveren met nieuwe smaaksensaties. Wat dacht je bijvoorbeeld van de filet americain speciaal? Deze spread is inmiddels een echte publiekslieveling en is daardoor ook niet meer weg te denken uit menig koelkast. Daarnaast verkopen ze ook filet americain met uitjes, met knoflook, met pesto, met carpaccio en noem maar op. En wist je dat ze naast filet americain ook nog andere heerlijke spreads verkopen, zoals likkepot, vitello tonato en tomaat americain? Deze laatste is speciaal ontwikkeld voor vegetariërs en bevat dus geen vlees.

Ontdek verschillende recepten met filet americain

Ben je benieuwd wat je allemaal met filet americain kunt? Ga dan naar de website van Ladessa. Hier vind je namelijk een hoop heerlijke recepten, waar jij gegarandeerd je vingers bij af zult likken. Laat je inspireren voor de lunch of voor verrukkelijke borrelhapjes.

https://ladessa.nl/