Holland winkelt
Image default
Zakelijk

Gebruik jij al wikkelfolie voor jouw producten?

Wikkelfolie is ideaal voor het bundelen en beschermen van producten tijdens het vervoeren. Echter is deze folie ook geschikt om te gebruiken als producten opgeslagen moeten worden. Het folie beschermt namelijk de producten tegen vuil en vocht. Door de sterke elasticiteit van de folie wordt alles strak ingepakt. Kortom het is een relatief goedkope en eenvoudige methode om producten te beschermen.

Bij JIP hebt je een breed assortiment van wikkelfolie waaruit je kunt kiezen. Denk hierbij aan de breedte, dikte, lengte, merken maar ook bijvoorbeeld kleur. Wie zegt dat folie alleen maar transparant hoeft te zijn? Geef het een kleurtje!

Het zoeken van duurzame alternatieven is erg belangrijk. Dit stimuleert JIP dan ook door deze alternatieven te bieden. Zo wordt er bijvoorbeeld bio-based wikkelfolie verkocht. DIt is een duurzame folie gemaakt van suikerriet. Wat het extra duurzaam maakt is dat ook 100% recyclebaar is. Door dit product te kiezen ben je zeker duurzaam en natuur bewust bezig!

 

Wikkelfolie kopen doe je bij JIP

Je kunt allerlei verschillende wikkelfolies kopen bij JIP. Zo bescherm jij goed je producten voordat je ze gaat verzenden. Weet jij niet precies hoeveel rollen jij nodig hebt? Maak dan gebruik van de handige calculator op de website in. Vul de eigenschappen van de rol in en vervolgens de prijs en gewicht. Zo weet jij precies hoeveel je nodig hebt en hoeveel het gaat kosten. Zorg dat je je producten goed beschermd en koop goede wikkelfolie!