Holland winkelt
Image default
Winkelen

Voordelig online winkelen doet u zo

Tegenwoordig shoppen steeds meer mensen online, en dat is niet gek aangezien het vele voordelen met zich mee brengt. Zo kunt u bijvoorbeeld thuis in alle rust kleren passen zonder dat er een verkoper is die u probeert over te halen om iets te kopen, rustig uw gadgets testen maar ook makkelijk en zorgeloos retourneren.

Een nadeel is dat producten online vaak net iets duurder zijn dan in de winkel, vooral als het gaat om voordelige artikelen van enkele euro’s. Wij leggen een aantal tips uit waarmee je online de meeste korting kan pakken.

Maak gebruik van dagen zoals black friday

Black friday is in het leven geroepen om webwinkels en fysieke winkels hun voorraad snel te laten verkopen tegen een lagere prijs. De consument maakt hier gebruik van, aangezien er afgelopen jaar 23 procent meer was verkocht dan voorgaande jaren.

Naast black friday zijn er nog meer van zulke dagen om in de gaten te houden waar vaak korting wordt gegeven, zoals:

  • Kerst
  • Cyber Monday (vaak alleen digitale deals)
  • Singles Day
  • Koningsdag Moeder/vaderdag

… en noem maar op.

Het is dus verstandig om uw geld op te sparen en te wachten op één van de bovenstaande dagen, omdat er vaak hoge kortingen worden gegeven tot wel 90%.

aanbiedingen

Check aanbieding websites voor kortingen

Als u niet kunt wachten op de juiste dag, dan is het ook mogelijk om gebruik te maken van websites die alle aanbiedingen verzamelen van webshops. Zoekt u bijvoorbeeld een nieuwe laptop, dan kunt u gebruik maken van een laptop aanbieding om zo honderden euro’s te besparen. Er zijn vele aanbieding sites waar u terecht kunt om vervolgens te genieten van de beste deals.