Holland winkelt
Image default
Woningen

Aanbouw, verbouw en renovatie van woningen

Een verbouwing of renovatie op de planning?

Denkt u aan een verbouwing van uw huis? Wilt u een aanbouw laten bouwen? Of is uw huis toe aan een renovatie? En bent u hiervoor op zoek naar een aannemer in Arnhem, Ede, Apeldoorn, Nijmegen of elders? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij Bouwbedrijf P. van Brenk! Hier kunt u terecht voor nieuwbouw, aan- en verbouw en renovatie van utiliteit- en woningbouw. Benieuwd wat uw mogelijkheden zijn bij Bouwbedrijf P. van Brenk?

Verbouwingen en renovatiewerkzaamheden

Bouwbedrijf P. van Brenk heeft al vele jaren ervaring op het gebied van verbouwingen en renovatiewerkzaamheden. Wilt u bijvoorbeeld een dakkapel laten bouwen? Of wilt u een compleet nieuwe badkamer of keuken in uw huis? Wilt u een aanbouw aan uw huidige huis laten bouwen? Maar weet u niet precies hoe en waar u moet beginnen? Bij Bouwbedrijf P. van Brenk bent u van harte welkom om al uw wensen en eisen te bespreken. U maakt uw wensen kenbaar en zij kunnen u advies en begeleiding geven voor uw verbouwing of renovatie. Wanneer u Bouwbedrijf P. van Brenk inschakelt als aannemer, verzorgen zij voor u advies, het ontwerp, vergunningen en de uitvoering van het project. Daarnaast staat hoge kwaliteit leveren altijd hoog op het prioriteitenlijstje: om dit te garanderen geeft Bouwbedrijf P. van Brenk altijd 5 jaar garantie op verborgen gebreken en 10 jaar garantie op constructieve gebreken. Omdat uw wensen en verwachtingen van te voren goed worden doorgesproken, zult u tijdens of achteraf de bouw nergens spijt van krijgen. Ook loopt u geen risico, want u betaalt altijd pas een termijn wanneer deze gereed is. Uw verbouwing of renovatie begint bij Bouwbedrijf P. van Brenk!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u uw huidige huis verbouwen of is uw huis toe aan een renovatie? En wilt u hiervoor een aannemer inschakelen? Neem dan gerust contatct op met Bouwbedrijf P. van Brenk door te bellen of het contactformulier in te vullen om al uw mogelijkheden te bespreken. U bent uiteraard ook van harte welkom om op het kantoor van Bouwbedrijf P. van Brenk in Rhenen langs te komen. De deur staat altijd voor u open om uw ideeën te bespreken. Start vandaag nog met uw verbouwing of renovatie!

https://www.bouwbedrijfpvanbrenk.nl/