Holland winkelt
Image default
Bedrijven

Printersoorten

Er zijn heel veel verschillende soorten printers. Het kan soms een hele keuze zijn welke printer je moet kiezen, welke het beste bij je past.

Inkjetprinter

De printer die bij de meeste mensen in huis staat is de inkjetprinter. Deze printer is vrij goedkoop en een goede keuze als u snel op zoek bent naar een printer. Een inkjetprinter kan daarnaast heel veel verschillende kleuren printen. Dit is heel erg handig als je vaak verslagen moet printen waar veel plaatjes in staan. Als je verder ook zelf foto’s wilt printen en daar een printer wilt kopen is deze printer heel handig. Het is daarnaast een kabel printer en aan te sluiten aan elk soort computer.

Thermische printers

Deze printers werken op een speciale manier, namelijk met hitte. Door gebruik te maken van hittegevoelig papier print deze printer tekst. Deze printer maakt dus ook helemaal geen gebruik van inkt of toner, deze printer heeft alleen speciaal papier nodig. De printer print daarnaast ook vrij stil en geluidloos. Een nadeel is echter wel dat de afdrukken na een tijdje kunnen vervagen.

Compacte printer

Als je meer op zoek bent naar een compacte printer kies dan voor de sleeves printer. Hiermee kan je waar je ook bent foto’s uitprinten. Deze printer is namelijk zo klein dat die in je broekzak past. Zo kan je deze overal mee naar toe nemen. Je kan het verbinden met je telefoon en zo foto’s van je telefoon direct uitprinten. Dit brengt veel voordelen met zich mee. Je kunt namelijk als je op een feestje bent en je hebt geweldige foto’s gemaakt, die meteen uitprinten en geven aan de mensen die op de foto staan. Verder kun je als je bijvoorbeeld een scrapbook of bullet journal aan het maken bent, foto’s opzoeken en meteen uitprinten zodat je die meteen kunt opplakken.

http://www.kba-metronic.com/nl/