Holland winkelt
Image default
Woning en Tuin

Wand- en vloertegels online kopen

Het veranderen van uw interieur, zoals het verbouwen van de badkamer of het leggen van vloertegels in de woonkamer, is een omvangrijke klus. Hierbij gaat het ook vaak om een behoorlijke investering, kwalitatief goede badkamermaterialen zijn niet goedkoop en ook de kosten voor tegels en tegellijm van voldoende kwaliteit kunnen fors zijn. Tenzij je zelf voldoende handig bent en ervaring hebt met dergelijke verbouwingen komen daar de installatie kosten of het uurloon van de tegelzetter ook nog bij. Goed vakmanschap is echter belangrijk voor het eindresultaat, aan een woonkamer met vloertegels die niet strak zijn gelegd gaat men zich vroeg of laat toch storen. Datzelfde geldt voor een badkamerrenovatie, bij het leidingwerk dat in de muur wordt verwerkt neem je liever geen risico en ook hier dienen werkzaamheden zoals de wandtegels netjes te worden uitgevoerd. Dit maakt dat er bij voorkeur niet beknibbeld wordt op de inzet van het vakmanschap van een installateur, klusbedrijf of tegelzetter.

Besparen op tegels

Natuurlijk worden aan de vloertegels voor woonkamer of badkamer en het installatiemateriaal ook kwaliteitseisen gesteld. Hier valt echter behoorlijk te besparen door het online goed vergelijken van de verschillende prijzen van A-merk producten. Daarmee wordt niet bespaart op kwaliteit, het gaat tenslotte om hetzelfde product, maar het verschil wordt gemaakt met de keuze van de leverancier. Wel is bij het online vloertegels kopen van belang om op de voorwaarden van de webwinkel te letten. Leveringskosten, betrouwbaarheid en service zijn hierbij net zo van belang als goed advies. De badkamer- en tegelspecialisten van Sani-bouw.nl hebben al ruim 25 jaar verstand van zaken en kunnen je breed informeren over de meest geschikte keramische en natuursteen producten die passen bij jouw wensen. Dit wordt gevolgd door een advies over de geschikte pasta-, poederlijmen en voegmiddelen die noodzakelijk zijn voor het aanbrengen en afwerken van de vloer en wand. In geval van een badkamer is tevens het aanbrengen van kimpasta en kimband in de doucheruimte noodzakelijk om de aansluiting tussen de wanden en tussen wand en vloer goed waterdicht te maken. 

3D badkamer- en tegelontwerpen Een tekening in 3D maken voor een tegelvloer in de woonkamer, zodat je goed kan zien hoe het er straks uit komt te zien, behoort ook tot de service. Dit brengt ook goed aanvullende designideeën in kaart, bijvoorbeeld of een tegeldecor op de vloer goed past en op welke wijze deze het beste ingedeeld en gelegd kan worden. Daarnaast is ook het aanbrengen van een tegeldecor op één wand in het interieur al enige tijd populair onder de interieurdesigners maar dit wordt nu steeds meer een trend. Een eyecatcher die het ontwerp van de ruimte ondersteunt middels een sterke expressie en een onvergetelijke indruk achterlaat. Ook voor een badkamerontwerp 3D kun je bij Sani-bouw terecht. Dit is vaak de start voor het gezamenlijk afstemmen en finetunen van het ontwerp op basis van de wensen en mogelijkheden. Aansluitend wordt er besproken wat voor sanitair je precies wilt hebben in de badruimte en welke kranen en accessoires daar het beste bij passen. Hierbij is ook de oppervlakte afwerking van de kraan en de accessoires weer van belang, er zijn tegenwoordig zoveel verschillende metalen of kleuren waaruit gekozen kan worden, dat deze voor een ware finishing touch kunnen zorgen.

Tegelontwerpen bekijk je in de digitale badkamer en tegelshowroom