Holland winkelt
Image default
Bedrijven

Keuken wrappen

Uw keuken wrappen ter renovatie

Kan uw keuken wel een opknapbeurt gebruiken en wilt u deze daarom laten renoveren? Vindt u het kopen van een nieuwe keuken of het spuiten ervan te duur? Laat dan uw keuken wrappen door De-signmaker! Bij een renovatie wordt een keukenonderdeel vernieuwd, zodat schade weggewerkt wordt en het onderdeel weer goed bruikbaar is. Bij keuken wrapping wordt het onderdeel gerenoveerd middels een speciale folie. Het laten renoveren van een keuken is een behoorlijke investering die naast een hoop geld ook aardig wat geld zal kosten. Het laten wrappen van uw keuken is daarom de ideale oplossing. Snel klaar, betaalbaar, diverse kleuren mogelijk, en het zorgt voor een laag op uw keukenonderdelen die zowel duurzaam als kraswerend is.

Meer weten over het laten wrappen van uw keuken? Neem dan vrijblijvend contact op met De-signmaker voor meer informatie. Ons telefoonnummer is: 076 8508799.

Veel goedkoper dan spuiten!

Het laten wrappen van een keuken ter renovatie is de tegenhanger van het spuiten of verven daarvan. De folie die we daarvoor gebruiken kan voor allerlei soorten kleuren, structuren, vormen, effecten en maten gebruikt worden. Daarnaast is het ook gewoon veel goedkoper en sneller te realiseren. Bekijk gerust eens ons portfolio op de website voor wat inspiratie!

De voordelen van keuken wrapping

Het laten wrappen van een keuken brengt diverse voordelen met zich mee. Wij geven een overzicht:

  • In een mum van tijd gebeurd;
  • Renovatie van hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs;
  • De folie is eenvoudig te vervangen;
  • De kleur van uw keukenonderdeel wordt goed behouden;
  • Ook diverse motieven mogelijk;
  • IJzersterk folie dat kraswerend en duurzaam is;

Geïnteresseerd? Neem gerust eens contact op!

Benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft het wrappen van uw keuken? Bent u geïnteresseerd en wilt u verder informeren? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 076 8508799 en door middel van het online contactformulier. Vraag ook gerust om een offerte!