Holland winkelt
Image default
Bedrijven

Goos Makelaardij: de makelaar in de regio Apeldoorn

Woont u in de regio Apeldoorn en bent u nog op zoek naar een goede makelaardij die u bij kan staan tijdens de koop of verkoop van uw huis? Dan bent u bij Goos Makelaardij op het juiste adres! We hebben 30 jaar ervaring in de regio Apeldoorn, dus wij zijn de juiste partij om u bij te staan.

Over Goos Makelaardij

Wij houden ons voornamelijk bezig met woningmakelaardij, beleggings- en bedrijfsmakelaardij en financieel advies. Ons team van Goos Makelaardij is compact, maar dat betekent niet dat we weinig ervaring hebben. Ons team, dat bestaat uit makelaars Ben Goos en Dirk-Jan van Woerden en commercieel medewerker Remi Goos, heeft maar liefst meer dan 30 jaar ervaring in de makelaardij. We weten precies waar het om gaat en doen er alles aan om de vastgestelde doelen te bereiken. Door onze proactieve instelling, dagelijks enthousiasme en eigenzinnige aanpak maken wij het verschil.

Als u met Goos Makelaardij in zee gaat kunt u rekenen op de volgende voordelen:

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • U bent verzekerd van vakmensen
  • Professionele hulp bij koop van een huis
  • Taxaties van uw huis
  • Gratis waardebepalingen

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bent u opzoek naar een Makelaar in Apeldoorn en gaat u een huis kopen of verkopen? Dan bent u bij Goos Makelaardij op het juiste adres. We staan u graag bij tijdens de koop of verkoop van een huis. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

https://www.goos.nl/