Holland winkelt
Image default
Woning en Tuin

Proefschrift drukken kosten

Hoeveel kost dat nu eigenlijk, je proefschrift drukken. Daar leg ik graag meer over uit! Want er zijn behoorlijk wat drukkerijen die hierin gespecialiseerd zijn. Ga er maar eens op Googelen. Maar allemaal hanteren ze andere prijzen. Ik heb zelf voor Proefschriftenprinten.nl gekozen. En hen kan ik zeker aanbevelen! Niet alleen qua prijs, maar ook kwaliteit, service en levering.

Voordelen van Proefschriftenprinten.nl

Bij Proefschriftenprinten.nl ligt de prijs op gemiddeld, in vergelijking met andere gespecialiseerde drukkerijen. En daar krijg je enorm veel voor terug! Het begint bijvoorbeeld al met het contact wat je hebt met een medewerker van hen. En dat blijft dezelfde. Dus in de tijd dat jouw proefschrift wordt gedrukt, heb je altijd contact met dezelfde persoon. Daarnaast viel mij de kwaliteit van het papier op. Echt enorm goed! En dat hebben zij dan als standaard. Zegt genoeg natuurlijk. Ook werd voor deze prijs een gratis omslag voor mij ontworpen. Hartstikke mooi! Het gaf mijn proefschrift echt een heel professionele uitstraling. Daarnaast werden er enkele plekken van de omslag, die meer op moesten vallen, geaccentueerd door middel van een glanzend laagje. Iets wat je normaal gesproken alleen bij heel populaire en professionele boeken ziet. Al met al was ik er dus heel erg blij mee. Ook de levering was erg snel. Zodra de omslag af was, waren ze direct begonnen met het drukken ervan. Vervolgens werd het al heel erg snel afgeleverd. Erg mooi verpakt.

Feedback

Toen ik mijn proefschriften uit ben gaan delen aan mensen waaraan ik dat graag wou doen, reageerden zij direct enthousiast. Want het eerste wat dan natuurlijk opvalt, is de buitenkant. En dan zowel de omslag van het proefschrift zelf wat betreft het ontwerp, als de kwaliteit. En dat viel allebei erg goed in de smaak bij iedereen. Voor proefschrift drukken, moet je dus echt naar Proefschriftenprinten.nl gaan!