Holland winkelt
Image default
Telefonie

iPhone 6 hoesje in surprise

 

Gisteravond vond ik een iPhone 6 hoesje in mijn surprise. Wij hebben het sinterklaasfeest gisteravond al gevierd. Hier hebben wij voor gekozen omdat wij dit jaarlijks met de hele familie vieren, echter kan niet iedereen altijd tegelijkertijd. Hoe ver het van te voren ook word gepland. Daarom was de enige optie 21-11-2015. In dit blogje leg ik graag uit hoe de voorbereiding naar ons sinterklaasavondje bij mij is verlopen.

iPhone 6 hoesje op verlanglijstje

Op mijn verlanglijstje heb ik een iPhone 6 hoesje gezet. Dit verlanglijstje moest iedereen al direct opgeven bij het lootjes trekken. Eerst moest ik er een tijdje over nadenken over wat voor een cadeau ik nou eigenlijk wou hebben… Maar ik heb dus gekozen voor het iPhone hoesje! Hierbij bij genoteerd dat ik liever een meer standaard telefoonhoesje heb, dan eentje met allerlei opvallende kleuren en dingen eraan.

Vervolgens begon het lootjes trekken. Wij hebben dit via een website gedaan, zodat niet iedereen weer bij elkaar hoefde te komen. Dit wat erg lastig kon zijn omdat iedereen, ook ‘s avonds, verplichtingen heeft. Daarom was de website een ideale oplossing! Het systeem gaf mij mijn nichtje, waar ik erg blij mee was omdat ik direct wist wat ik voor haar zou gaan maken.

Surprise maken

Vervolgens ben ik aan de gang gegaan met de surprise. Mijn nichtje is een fanatieke volleybalster en dus ben ik voor haar een volleybal gaan maken van papier-maché. Na hier vele uren aan tijd in gestoken te hebben, was hij eindelijk af en goed gelukt. Op de zaterdagavond dat iedereen bij elkaar kwam om pakjesavond te vieren, heb ik de surprise aan haar gegevens en zij was er erg blij mee! Vervolgens kreeg ik een voetbalschoen als surprise met daarin mijn gewenste zwarte iPhone 6 hoesje!

Al met al een geslaagde avond dus.

http://www.iphonehoesjes.nl/iphone-6-hoesjes