Holland winkelt
Image default
Telefonie

Gaat jouw telefoon snel kapot? Check deze tips!

Sommige mensen hebben een telefoon die onder de krassen en deuken zit en toch doet hij het nog gewoon. Bizar. Helaas heeft niet iedereen dit geluk. Hij valt een keertje nét even verkeerd en daar gaat je dure smartphone… Ouch. Ben jij zo’n pechvogel wiens scherm kapot gaat wanneer je er naar kijkt? Dan zijn deze tips voor jou!

Tip 1: Wees voorzichtig!

Het leven kan zo simpel zijn. Wees gewoon een beetje voorzichtig met dat ding! Gebruik hem niet op het toilet, dan valt hij er namelijk in. Echt waar. Gooi er niet mee, ook niet als je boos bent! Pak dan een ander object wat stuk mag en gooi daar maar mee. Of leer met je woede omgaan, dan hoeft er helemaal niets kapot te gaan. Draag tot slot je telefoon liever niet in je broekzak. Wanneer je gaat zitten heb je kans dat je smartphone te ver doorbuigt, zeker in je skinny jeans!

Tip 2: Bescherm je telefoon

Je telefoon beschermen kan op verschillende manieren. Je kunt een screenprotector plaatsen die nét even dat beetje extra bescherming biedt bij stoten of vallen. Maar de beste uitvinding op dit gebied: telefoonhoesjes! Een hoesje geeft bescherming aan de voor- en achterkant en aan alle hoeken. Je telefoon kan dus gerust een keer per ongeluk vallen en er zal niets aan de hand zijn. Maar denk aan tip 1, dit is natuurlijk geen vrijwaring om weer met je telefoon te gaan gooien!

Tip 3: Leen je telefoon niet uit aan kinderen

Ze blijven heerlijk rustig als ze even een spelletje op je smartphone mogen doen. Maar kinderen zijn over het algemeen iets minder voorzichtig met je kostbare spullen. Heb jij een kind die je zoet wilt houden? Koop dan liever een goedkoop en stevig model voor hem of haar, dan blijft jouw dure high-end smartphone ongeschonden.

https://www.casimoda.nl/