Holland winkelt
Image default
Woning en Tuin

Muurstickers met eendjes

Muurstickers met eendjes doen je meteen denken aan de meest schattige babykamers! Toch zijn er ook geweldige muurstickers met eendjes voor grotere kinderen en zelfs voor volwassenen. Eenden zijn prachtige dieren die jong en oud kunnen aanspreken. Niet voor niets beleven we ook zoveel plezier aan het voeren van eenden! Stickerparadijs heeft enkele mooie muurstickers met eendjes voor zowel kinderen als volwassenen.

Muurstickers met eendjes voor de babykamer

Natuurlijk heeft Stickerparadijs een heel breed assortiment muurstickers speciaal voor baby- en kinderkamers. Binnen dit aanbod kun je ook muurstickers met eendjes vinden. Wil jij een superleuke, schattige en persoonlijke babykamer maken voor je kindje? Dan hebben we zeker een leuke optie voor je! Wat dacht je van een schattig badeendje met de naam van je kindje? Dit is toch wel één van de muurstickers met eendjes waar we heel trots op zijn! Het leuke is ook dat het kindje het badeendje uit de slaapkamer, met de eigen naam erbij, later in het water gaat herkennen in de vorm van het echte badeendje dat rondjes drijft op het water. Dit zorgt ervoor dat watervrees direct afneemt!

Muurstickers met eendjes voor volwassenen

Natuurlijk heeft Stickerparadijs ook diverse leuke muurstickers met eendjes speciaal voor grotere kinderen en volwassenen. Er komt een moment voor kinderen waarop een badeendje natuurlijk niet stoer meer is! Dan hebben we ook muurstickers met eendjes in een zeer realistisch ontwerp. Ga voor een eend die vrolijk rondwaggelt, of kies voor een stoere eend die razendsnel door de lucht fladdert! Eenden zijn immers van alle markten thuis, op het land, in het water en in de lucht! Deze mooie muurstickers met eendjes zijn geweldig voor iedereen die van deze leuke dieren houdt, dus ook voor volwassenen. Deze muurstickers met eendjes kunnen dan ook zeker goed in de woonkamer, de keuken of bijvoorbeeld de hal worden geplaatst. Uiteraard is de kleur naar wens aan te passen, evenals het formaat.

Hoogwaardige muurstickers met eendjes

Bij Stickerparadijs staan kwaliteit en service bovenaan. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten kunnen genieten van het beste en het mooiste. De muurstickers met eendjes bestaan altijd uit een enkele sticker, evenals al onze andere muurstickers. De muurstickers met eendjes kunnen in één keer op de wand worden aangebracht. Ideaal om prettig te werken en natuurlijk om het mooiste resultaat te verkrijgen. Voor vragen, advies en meer informatie zijn wij altijd vrijblijvend bereikbaar. We staan graag voor je klaar.

http://www.stickerparadijs.nl