Holland winkelt
Image default
Mode en Kleding

Trendy lingerie kopen

Je wil je goed voelen en zelfvertrouwen uitstralen! Je wil je partner verrassen of je wil gewoon lingerie dat lekker zit. Als jij je goed voelt, kun je de hele wereld aan! Daarom zijn wij er voor je om je te helpen bij het maken van een keuze voor trendy lingerie. Dan moet je natuurlijk wel weten welke lingerie trends er zijn!

 

Lingerie trends

 

Laten we meteen beginnen en er niet lang omheen draaien! Hier zijn een paar trends voor lingerie!

 

Transparante lingerie

Oké, toegegeven. Deze is écht bedoeld voor maar één ding! Om uit te trekken op een later moment natuurlijk! Transparante lingerie verraad al een beetje wat je partner te wachten staat en geeft net dat extra beetje spice om een gezellige avond in werking te zetten!

 

Kleurtrends

Naast transparant (wat natuurlijk niet écht een kleur is), is gekleurde lingerie helemaal hip! Ga helemaal los en leef je uit met alle kleuren van de regenboog!

 

Tip: Kies een kleur die goed matcht bij je oogkleur of die ervoor zorgen dat je ogen sprekender naar voren komen!

 

Stofjes

In de categorie stofjes zijn satijn en kant er twee die tijdloos lijken. De touch en feel van deze stofjes speelt een belangrijke rol bij wat je ermee wil zeggen. Het is elegant en toch verleidelijk en erg prikkelend. Je straalt zowel klasse uit als ondeugendheid.

 

No-straps

Lingerie zonder straps zijn weer helemaal hot. Terug van weggeweest. Deze trend zien we regelmatig terug komen en weer gaan, het ziet ernaar uit dat lingerie zonder straps een tijdloos fenomeen gaat worden!

 

Online lingerie kopen

Online lingerie bestellen wordt steeds populairder omdat de verzend en pasmogelijkheden makkelijker worden. Het bespaart tijd en kost niet meer of minder dan lingerie passen in een fysieke winkel. Veel vrouwen vinden het juist fijn dat ze lingerie thuis kunnen passen. Je kunt er net wat langer over doen om een keuze te maken en meestal is retouren toch gratis!

https://voornmedia.nl/lingerie-trends/