Holland winkelt
Image default
Mode en Kleding

Casual overhemden

Casual overhemden

Welkom bij Hemd Voor Hem. Wij zijn de winkel voor mooie en modieuze kwaliteitskleding voor mannen. Onze shop biedt je een compleet assortiment kleding, van heren hemden en truien tot ondergoed en cadeaus. 

Bij ons weet je zeker dat je mooie kleding besteld. Kwaliteit is voor onze klanten én voor ons heel belangrijk. Wij letten dan ook op een goede afwerking, kwalitatieve stoffen en actuele kleuren en dessins. Vandaar dat we alleen klasse merken voeren. Als klant krijg je bij ons kwaliteit voor een concurrerende prijs. 

Zakelijk en vrije tijd

Wij zijn gespecialiseerd in strijkvrije heren overhemden. Deze hemden zijn meestal business hemden. Maar ook buiten de zakelijke setting kan je heel goed overhemden dragen. Hiervoor bieden wij je onze vrijetijdscollectie ofwel casual kleding aan. Omdat wij een top collectie heren hemden aanbieden is onze naam HemdVoorHem.nl. Bij ons kan je eigenlijk altijd het overhemd vinden dat je zoekt. 

Een overhemd voor iedere gelegenheid

Overhemden worden veel gedragen als onderdeel van een zakelijke outfit. Maar … ook voor je vrije tijd hebben wij leuke overhemden voor je. Echte casual hemden die je ook weer met veel plezier draagt. 

Waarom kiezen voor een casual overhemd?

Een T-shirt of trui geeft je een hele andere uitstraling dan een mooi en sportief overhemd. Een casual hemd geeft een verzorgt uiterlijk, waardoor je altijd goed voor de dag komt. Hemd voor hem heeft bovendien hemden met korte of lange mouw. Dus elk seizoen kan je heren hemden bij ons vinden. 

Casual overhemden draag je bijvoorbeeld als je uit gaat naar een feestje, een informeel etentje of als op stap gaat met vrienden. Eigenlijk kan je een dergelijk overhemd bij heel veel gelegenheden dragen! 

Veel leuke kleuren en patronen

Omdat je casual overhemden informeel, in je vrije tijd, draagt kan je kiezen uit veel kleuren. Ook zijn er leuke dessins: streepjes, ruitjes en bloemmotieven. Hierin onderscheidt een casual heren overhemd zich van een business shirt. Wij bieden je een uitgebreide collectie, waarin veel te kiezen valt. Er is bij ons dus altijd een hemd die past bij de gelegenheid waar je naar toe gaat. 

Perfecte balans

Je kiest voor een casual overhemd? Dan kies je voor de perfecte balans tussen formele en informele kleding. Je ziet er heel verzorgd uit en komt goed voor de dag. Voor heel veel gelegenheden is een vrijetijdsoverhemd de beste keuze voor een mooie, actuele en passende outfit. Casual overhemden in de kleur en het motief dat je zoekt vind je bij ons!

https://www.hemdvoorhem.nl