Holland winkelt
Image default
Kinderen

Geschikt voor alle baby’s

Luiers bieden een draagbare oplossing om voor uw baby te zorgen door gemak en een garantie voor reinheid te bieden. Hiermee kunt u doorgaan met uw dagelijkse taken zonder dat u zich hoeft af te vragen wanneer en waar u baby’s moet verschonen. De luiers zijn gemaakt van een verscheidenheid aan materialen, waaronder plastic, katoen en andere materialen. Met luiers kunt u doorgaan met uw dagelijkse taken zonder dat u zich hoeft af te vragen wanneer en waar u baby’s moet verschonen. Ze bieden een handige manier om de luier van uw baby een stap dichter bij milieuvriendelijkheid te brengen en tijd te besparen. Deze luiers bieden tot 12 uur lekkage bescherming en elastische zijkanten voor een geweldige pasvorm vanaf de geboorte tot zindelijkheidstraining. Voor natuurlijke gemoedsrust elke keer dat u de luier van uw baby verschoont Luiers kopen!

Baby luiers zijn hypoallergeen

Baby luiers zijn hypoallergeen met een super zachte binnenlaag en gevormd naar het lichaam van de baby. De zachte vulling helpt luieruitslag te voorkomen, zelfs als de baby’s lang in luiers zitten. Baby luiers zijn hypoallergeen. Volgens een moeder die uit de eerste hand weet hoe moeilijk het is om een ​​kind op te voeden, is het belangrijk om alleen de beste producten te gebruiken. Daarom zijn luiers altijd ontworpen met de gevoelige huid van je baby in gedachten. De zachte buitenstof is gemaakt van een materiaal dat vocht van de baby huid afvoert en toch lucht naar de billetjes laat komen. Voor de schoonste, meest comfortabele luiers hoeft u niet verder te zoeken. Ze zijn hypoallergeen en vrij van parfum en lotion voor minder irritatie van de gevoelige huid van je baby. Plus een zachte buitenhoes en luier voering helpen de huid droog te houden voor minder lekken.

Luiers zijn gemakkelijk aan te brengen

Luiers zijn gemakkelijk aan en uit te trekken met een elastische tailleband. Extra zachte, donzige beenmanchetten die zacht zijn voor de huid van pasgeborenen, bieden comfort tijdens het verschonen zonder uitslag. Een voorkant met zakken om een ​​extra pad of handdoeken op te bergen voor sneller opruimen. Met de eenvoudig te gebruiken, hersluitbare lipjes kun je de luier aanpassen aan de groei van je baby en zijn ze ontworpen om uit te rekken, waardoor ze super lekvrij zijn. Luiers zijn gemakkelijk aan en uit te doen, zelfs als je half slaapt. Baby’s zijn zoveel beter af als ze in een lekkere comfortabele luier slapen in plaats van in een glibberig plastic broekje. U kunt gerust zijn als u weet dat uw baby droog en comfortabel is. En u hoeft zich geen zorgen te maken over extra wasgoed!