Holland winkelt
Image default
Electronica en Computers

Op vakantie gaan met je drone

Op vakantie met je drone

Vliegen met je drone in de buurt is leuk. Dat neemt echter niet weg dat je natuurlijk nog veel meer wilt ontdekken met behulp van je drone met camera. De vraag is dan natuurlijk waar je eigenlijk heen moet gaan? Dan kan het helpen als je een beeld hebt van de beste plekken in Europa waar je met je drone terecht kunt. Een drone kopen kan dan dus uiteindelijk leiden tot het ontdekken van hele nieuwe delen van de wereld waar je nog niet eerder aan gedacht had. De volgende opties kunnen heel interessant zijn voor iedereen.

Schotland en Engeland

Het mag bijna voor zich spreken maar de mooie glooiende landschappen van bijvoorbeeld de Schotse hooglanden en het gebied in Yorkshire in Engeland lenen zich perfect voor het maken van leuke video’s en foto’s met je drone met camera. Heb je bijvoorbeeld een DJI Mavic 2 Pro, dan kan je hier naar hartenlust je gang gaan. De landschappen worden niet voor niets heel filmisch genoemd, dus je kunt hier een goede kans grijpen als liefhebber. Let wel even op hoe het met toestemming en vergunningen zit. Dit is namelijk per gebied verschillend in het Verenigd Koninkrijk. Zorg dat dit goed georganiseerd is.

Ibiza

Het eiland Ibiza staat misschien bekend als een feesteiland, maar er is ook een flinke groep mensen die er komt om rust te vinden. Dat komt niet in de laatste plaats omdat het eiland ook gewoon prachtige natuur heeft waar je je in kunt terugtrekken. Voor een droneliefhebber heeft natuurlijk nog een andere aantrekkelijke factor. Hier kan je namelijk met je drone met camera hele mooie beelden van maken. Kies het juiste moment, bijvoorbeeld buiten de drukte van het hoogseizoen, en je kunt er de meest geweldige foto’s maken die je ooit in je leven zal maken. Zeker de moeite waard om te doen.

Zwitserland

Meren en bergen, wat wil je eigenlijk nog meer als dronefotograaf? Als je heel eerlijk bent, dan weet je zelf ook wel dat dit dus het paradijs is waar je altijd al van gedroomd hebt. Kies bijvoorbeeld Lausanne uit. Dit is de perfecte uitvalsbasis om alle kanten van het land te kunnen bestuderen. Dat een drone kopen ooit nog eens zou leiden tot een bezoek aan de prachtige natuur van Zwitserland had je misschien nooit kunnen denken. Dit maakt het dan ook zo leuk om het vliegen met een drone als hobby op te pikken. Meer dan een goedkope drone heb je niet nodig.

https://www.dronekiezer.nl/drones/