Holland winkelt
Image default
Bedrijven

R.A. Daktechniek Zuid-Holland

R.A. Daktechniek: professionele dakspecialist voor vakkundige dakbedekking

Uw huis wordt continu blootgesteld aan weerselementen, slijtage en ouderdom en is daardoor sterk afhankelijk van gedegen woningonderhoud. Daarom is het belangrijk om een duidelijk onderhoudsplan te hebben zodat uw huis veilig en in goede staat blijft. Vakkundige dakbedekking is hier een belangrijk onderdeel van. Dakdekkersbedrijf R.A. Daktechniek is een gerenommeerde en professionele dakspecialist uit Oegstgeest en werkt al meer dan 20 jaar aan veilige en unieke daken, dakgoten, afvoeren en dakkapellen in de gehele regio van Zuid-Holland en in ook de rest van Nederland.

Veelzijdige, vakkundige dakbedekking bij R.A. Daktechniek

Ieder huis en dus ook ieder dak is uniek. R.A. Daktechniek biedt bij iedere opdracht uniek advies en uitvoering op maat aan, zodat deze oplossing het beste bij u en uw huis past. Dus of u nou in een prachtig herenhuis in Den-Haag woont, in een ruim opgezette nieuwbouwwoning in Zoetermeer of in een monumentaal grachtenpand in Leiden, R.A. Daktechniek zorgt voor unieke en vakkundige dakbedekking en renovatie voor ieder type woning in de regio Zuid-Holland. Ook voor reparatie en onderhoud kunt u bij het dakdekkersbedrijf terecht. R.A. Daktechniek werkt voornamelijk voor particulieren, maar verricht ook zaken voor gemeentes, woningbouwcorporaties, makelaars, aannemers en ontwikkelaars.

R.A. Daktechniek levert altijd 100% maatwerk en kan de volgende diensten in vakkundige dakbedekking voor u realiseren:

  • Bitumineuze dakbedekking
  • Isolatie
  • EPDM dakbedekking
  • Dakpannen
  • Een zinke dakrandafwerking
  • Dakgootreiniging
  • Dakinspectie bij aankoop woning

Meer informatie over vakkundige dakbedekking

Is uw huis toe aan een nieuw dak en wilt u het allerbeste voor uw dak? Het gecertificeerde bedrijf R.A. Dakbedekking werkt snel, secuur, specialistisch en solide. Dus bent u op zoek naar meer informatie over de verschillende mogelijkheden en ontvangt u graag een vrijblijvende offerte? Kijk dan op de website en zorg dat uw dak veilig en goed onderhouden blijft.

https://www.radaktechniek.nl/