Holland winkelt
Image default
Electronica en Computers

De pakketten van Microsoft

Office 2019 is de nieuwste versie van Microsoft’s populaire Office-suite, en biedt een aantal verbeteringen en nieuwe functies ten opzichte van eerdere versies. Deze versie is speciaal ontworpen voor gebruikers die geen interesse hebben in een abonnement en alleen de software nodig hebben voor eenmalig gebruik.

Een van de belangrijkste verbeteringen in Office 2019 is de verbetering van de gebruikerservaring op touchscreens. Dit maakt het gemakkelijker om Office-programma’s te gebruiken op tablets en andere touch-apparaten. Dit is vooral handig voor gebruikers die vaak onderweg zijn en hun werk willen afronden op een tablet of ander mobiel apparaat. Bovendien, is er ook ondersteuning toegevoegd voor multiple-screens, wat het werken met meerdere schermen een stuk gemakkelijker maakt. Dit is vooral handig voor gebruikers die vaak met meerdere schermen werken, zoals bijvoorbeeld programma’s als Excel en PowerPoint.

Excel, een van de meest populaire programma’s in de Office-suite, heeft ook een aantal verbeteringen ondergaan. Zo zijn er nieuwe data-analyse- en visualisatie-functies toegevoegd, waardoor het gemakkelijker is om complexe gegevens te analyseren en presenteren. Dit is vooral handig voor gebruikers die vaak werken met grote hoeveelheden gegevens, zoals bijvoorbeeld financiële analisten en marketeers. Bovendien, is er ook een nieuwe formule-editor toegevoegd, waarmee gebruikers eenvoudig formules kunnen maken en bewerken.

PowerPoint, het programma voor presentaties, heeft ook een aantal verbeteringen ondergaan. Zo zijn er nieuwe animatie- en overgangseffecten toegevoegd, waardoor presentaties er nog professioneler uit zien. Dit is vooral handig voor gebruikers die vaak presentaties geven, zoals bijvoorbeeld verkopers en docenten. Bovendien, is er ook een nieuwe inleidingsmodus toegevoegd, waarmee gebruikers hun presentatie eenvoudig kunnen opzetten en aanpassen.

Word, het programma voor tekstverwerking, heeft ook een aantal verbeteringen ondergaan. Zo zijn er nieuwe functies toegevoegd voor samenwerken, zoals samenwerken in real-time en het maken van opmerkingen. Dit is vooral handig voor gebruikers die vaak samenwerken aan documenten, zoals bijvoorbeeld schrijvers en redacteuren. Bovendien, is er ook een nieuwe functie toegevoegd voor het maken van citaten en bronnen, waardoor het gemakkelijker is om bronnen te vermelden en te citeren.

Een andere belangrijke verbetering in Office 2019 is de verbetering van de beveiliging. Microsoft heeft beveiligingsfuncties toegevoegd zoals gegevensversleuteling en gegevensbeveiliging, waardoor gebruikers hun gegevens beter kunnen beschermen tegen dreigingen zoals hackers en virussen. Dit is vooral handig voor gebruikers die vaak werken met gevoelige gegevens, zoals bijvoorbeeld advocaten en accountants.

Ten slotte, Office 2019 biedt ook een aantal nieuwe functies voor gebruikers die werken met andere talen. Zo zijn er nieuwe taalondersteuning en taalvoorkeuren toegevoegd, waardoor het gemakkelijker is om Office-programma’s te gebruiken in andere talen. Dit is vooral handig voor gebruikers die vaak werken met internationale klanten of in andere landen.

Er zijn twee versies van Office 2019 beschikbaar; Home and Student en Home and Business. De Home and Student versie bevat Word, Excel, PowerPoint en OneNote voor gebruik thuis of in onderwijsinstellingen. De Home and Business versie bevat deze programma’s, plus Outlook voor professioneel gebruik. Dus als u op zoek bent naar een professionele versie, dan is de Home and Business-versie de juiste keuze voor u.

In samenvatting, Office 2019 biedt een aantal verbeteringen en nieuwe functies ten opzichte van eerdere versies. De verbeteringen in gebruikerservaring op touchscreens, multiple-screens, data-analyse en visualisatie, formule-editor, animatie- en overgangseffecten, samenwerken, beveiliging en taalondersteuning maken het gemakkelijker om de Office-programma’s te gebruiken en efficiënter te werken. Of u nu thuis of op het werk werkt, Office 2019 is een uitstekende keuze voor alle gebruikers die op zoek zijn naar professionele software voor eenmalig gebruik.

 

https://licenses4us.com/