Holland winkelt
Image default
Mode en Kleding

Kleding trends voor in de zomer 2021

2021 is al een tijdje aan de gang. Ondanks dat we nog midden in de corona zitten en veel vaker thuis zijn dan normaal, zijn er al verschillende items hot en trending geweest. 

Het lijkt erop dat de corona dus geen effect heeft op onze mode. Aangezien de zomer om de hoek is, is het belangrijk om je nu vast voor te bereiden. Wat worden de trends aankomende zomer op gebied van mode en kleding?

Vrolijke printjes is nog steeds een ding

Veel mensen ervaren sombere weken in verband met corona. Het uitgaan kan niet meer, en alles wat wel kan, moet op 1,5 meter afstand. We zijn toe aan een frisse wind, iets van vrolijkheid! Daar moeten de vrolijke prints de aankomende zomer voor gaan zorgen. Of het nu gaat om een jurk met een vrolijke print, of een een paar grappige sokken, de vrolijke printjes moeten het gaan doen aankomende zomer.

Wijde Jeans anno ‘90

De afgelopen jaren hebben de skinny jeans de kledingwinkels gedomineerd. Sinds eind 2020 vindt er een verschuiving plaats in de behoefte van skinny jeans dragers. De wijde broeken zijn namelijk sterk in opkomst. Of dit komt door Victoria Beckham en Balmain die de wijde jaren 90 jeans voor het eerst na een lange tijd weer geïntroduceerd hebben op de catwalks, valt te betwisten. Ze zitten namelijk ook heerlijk door de ruime pasvorm! Combineer de wijde jeans met een smalle top om je figuur optimaal uit te laten komen.

Gekke sokken

Gekke sokken lijken altijd een winter dingetje, dit jaar komt hier verandering volgens modekenners. Wil jij je outfit compleet maken? Ga dan voor een paar gekke sokken. Niets is te gek, alles is toegestaan deze zomer. Heb je een kleurloze outfit aan? Kies dan een sok met een leuke kleur en een gekke print!

 

Zichtbare lingerie

Als het aan grote modemerken zoals Acne Studios ligt, dragen we deze zomer massaal onze lingerie als top. Een bralette of BH onder een doorschijnende mesh top, of een bralette als topje gebruik is deze zomer niet meer dan normaal. Het doel is om chique te blijven, maar wel je lingerie te tonen. Een bralette onder een blazer is dus ook toegestaan!

 

https://www.xpooos.com/nl/sokken/grappige-sokken/